Viikinkisaari

Paikallista voimaa

Tule Kotka-Haminan seudulle! Täällä sinua odottaa sisukkaiden ja sydämellisten ihmisten kansoittama kulma, joka on todistanut historian merkittäviä ajanjaksoja ja käännekohtia. Kulje kalarikkailta jokisuistoilta idyllisten satamakaupunkien ja kylien kautta makean meren pauhuun. Kokeakseen jotakin merkittävää, ei ole pakko matkustaa kauas. Läheltäkin voi saada mieleenpainuvia kokemuksia ja kaukomatkan tuntua.

Uskallamme väittää, että rajaseudun kerroksellisuuden, uniikin luonnon ja odottamattomien kontrastien rinnalla parasta Kotka-Haminan seudulla ovat ihmiset. Rouhean ulkokuoren ja suorapuheisuudenkin alla olemme ystävällistä ja aitoa kansaa.

Ryhdy siis juttusille torikahvilassa, kysy rohkeasti kohdesuosituksia majapaikastasi tai sukella luontoon paikallisten oppaiden matkassa. Me näytämme sinulle kotiseutumme aidoimmillaan!

Vellamon velho

Mies Kohtalona Ruotsinsalmi -näyttelyn hylkyinstallaation takana. Puuseppä-yrittäjä Matti Kaakkurivaara haki tuttavansa ehdotuksesta näyttelymestarin työpaikkaa. Aloittaessaan työt Merikeskus Vellamossa 12 vuotta sitten hän ei olisi arvannut miten monipuoliseksi työnkuva muodostuu.

Lue lisää