Syö ja juo

Itäinen saaristomme tarjoaa skandinaavisia ruokaelämyksiä kaikille herkkusuille! Tuoreeltaan savustettu kala ja muut merelliset herkut kuuluvat erottamattomana osana paikalliseen ruokaympyrään, mutta täältä löydät myös maailman ainoat oikeat possot ja muut mehevät leivonnaiset sekä paikalliset pienpanimotuotteet. Kotkan, Haminan ja Loviisan seudun ravintolatarjonta on monipuolisuudessaan kiinnostava; se on sekoitus historiallisen miljöön tunnelmaa, paikallisia tuoreita raaka-aineita sekä makuja läheltä ja kaukaa.

Ruokatarjoilu ulkona

Paikallisia makuja

Tutustu Itärannikon makumatkoihin sisältäen niin fine dining elämyksiä kuin ryhmille sopivia paketteja ja matkustavan perheen lounasratkaisujakin. Tervetuloa maistelemaan Itärannikon makuja!

Lue lisää

Ravintolat

Maistuisiko Kotkan Klubin ateriat historiallisessa miljöössä vai Rampsi Kitchen & Loungen lounas merellisissä tunnelmissa Haminassa? Vai oletko kenties nälkäinen Loviisassa tai Strömforsin ruukissa? Tutustu Kotkan, Haminan ja Loviisan alueiden ravintolatarjontaan.

Lue lisää

Kahvilat

Kaakkoisrannikollamme kulkee toinen toistaan viihtyisämpien kahviloiden helminauha. Kotkan puistoissa, Haminan linnoitusraunioilla, maaseudun pyöräreiteillä tai Loviisan puutalokortteleita kierrellessäsi, pysähdy ihastumaan toinen toistaan tunnelmallisempiin kahviloihin.

Lue lisää

Baarit ja pubit

Etsitkö leppoisaa karaokepaikkaa, sporttibaaria vai tunnelmallista kesäterassia? Kotkan, Haminan ja Loviisan alueen baarit, pubit ja viiniravintolat pitävät huolen siitä, että yksin ei tarvitse iltaa istua. Oletko muutenko koskaan käynyt salakapakassa?

Lue lisää

Varaa elämyksiä matkallesi verk­ko­kau­pas­tam­me

Varaa

Poimintoja blogistamme