Kahvila Raatihuone

Historiallisen ympyräkaupungin ytimessä, Haminan upean Raatihuoneen holvikaarien alla kahvittelet kaupungin sydämessä. Kahvila Raatihuoneen vitriineistä valitset omat suosikkisi kanelipullista suolaisiin sämpylöihin ja kakkuihin. Kyytipojaksi höyryävä kuppi kahvia, teetä, glögiä tai vaikkapa lasi viiniä.

Tutustu kahvittelun lomassa Haminan nähtävyyksiin – upeaan Bastioniin, Raatihuoneen ympärillä sijaitseviin historiallisiin rakennuksiin ja Linnoituspolkuun. Haminassa kannattaa ehdottomasti käydä opastetulla kierroksella, sillä Haminasta löydät tuhat tarinaa!

Hamina on myös pyöräilijälle antoisa kohde. Polkaise Hamina haltuun -pyöräilyreitti vaikkapa koko perheen voimin. Kierroksen jälkeen istahdat Kahvila Raatihuoneen terassille tai sisätiloihin joko vilvoittavalle tai lämmittävälle juomalle ja hiukopalalle. Tämän upeampaa miljöötä kahvitteluhetkeen saa etsiä!

Lämminhenkisessä kahvilassa järjestät juhlia ja tilaisuuksia jopa 40 henkilölle. Omassa rauhassa herkuttelette 15 paikkaisessa kabinetissa. Juhlaan tai arkeen tilaat myös catering-tuotteet mukaan vietäväksi.

Katso Kahvila Raatihuoneen yhteystiedot ja aukioloajat kahvilan nettisivuilta.