Majatalot

Valitse yöpymiseen Bed & Breakfast, kun etsit kodinomaista tunnelmaa ja aitoa kymenlaaksolaista vieraanvaraisuutta. Tarjolla on majoitusta maatilakohteissa, mutta myös perinteisiä majataloja, kesähostelli ja kartanotunnelmaakin.

Majatalo Torppa

Yövy luonnon rauhassa, lähellä kalarikasta Kymijokea, Alvar Aallon Sunilaa ja Kotkan nähtävyyksiä. Majatalo Torppa ja Pikku Torppa kutsuvat sinut viihtymään tunnelmallisissa huoneissa ja vehreällä pihamaalla. Torpassa on hyvä pysähtyä lepäämään vaikkapa seudun pyöräilyreittejä tutkiessa.

Majatalo Torppa
metsonmajoitus

Metson majoitus

Metson tilalla majoitut ja rauhoitut idyllisesti maaseudun rauhassa 12 kilometrin päässä Haminan keskustasta. Luomutilalla harjoitetaan metsätaloutta ja viljelyä. Majoitustilat on rakennettu entiseen navettaan ja aamiaista nautit tunnelmallisessa tupakeittiössä.

Metson majoitus
kuninkaantienmajatalo

Kuninkaantien majatalo

Kuninkaantien majatalossa majoitut viihtyisissä, hiljattain uusituissa huoneissa ja nautin Kymijoen rannoista retkeillen tai kalastaen. Kotkan keskustaan ajat kymmenessä minuutissa, joten voit erinomaisesti yhdistää yöpymisen perinteisessä majatalossa myös kaupunkilomaasi.

Kuninkaantien majatalo
terikoffin vierastalo

Terikoffin vierastalo

Kiviniemen vanhassa kartanomiljöössä Pyhtään Siltakylässä yövyt Terikoffin vierastalon ylellisestä tunnelmasta nauttien. Viehättävä paanutalo, aikoinaan kartanon emännöitsijän asunto ja tilanhoitajan konttori, on hiljattain uudistettu vanhaa kunnioittaen ja majoittaa kaksi henkilöä. Käytössäsi on keittiö, salonki, lasiveranta, makuuhuone, pukeutumishuone ja kylpyhuone sekä oma puutarhapiha terasseineen. Laiturilta nouset soutuveneeseen nauttimaan raittiista meri-ilmasta.

Terikoffin vierastalo

Patruunantalo

Patruunantalolla yövyt legendaarisella Stockforsin tehdasalueella Pyhtään kirkonkylässä. Majoitustilaa on niin päärakennuksessa kuin saman pihapiirin Hunajatalossa. Stockforsin alue herää kukoistukseen kesällä runsaan kulttuuri- ja taidetarjonnan myötä. Talviaikaan Patruunantalo tarjoaa oivalliset puitteet ja tapahtumia rauhoittumiseen.

Patruunantalo

Varaa matkallesi elämyksiä verkkokaupastamme

Varaa

Poimintoja blogistamme