Majatalot

Valitse yöpymiseen Bed & Breakfast, kun etsit kodinomaista tunnelmaa ja aitoa kymenlaaksolaista vieraanvaraisuutta. Tarjolla on majoitusta maatilakohteissa, mutta myös perinteisiä majataloja, kesähostelli ja kartanotunnelmaakin.

Majatalo Torppa ja Pikkutorppa

Majatalo Torppa ja Pikkutorppa kutsuvat sinut viihtymään luonnon rauhaan – sijainti lähellä Kymijoen kalastusmahdollisuuksia ja Kotkan keskustan palveluita tarjoaa mahdollisuuksia monipuoliseen vapaa-ajanviettoon. Nauti myös seudun upeista ulkoilumaastoista! Majoitustilat on varustettu kaikilla mukavuuksilla ja sisustettu kodikkaaseen tyyliin.

Tutustu

Guesthouse Lokinlaulu

Guesthouse Lokinlaulu on viehättävä satavuotias puutalo perinteikkäässä Popinniemen työläiskaupunginosassa meren äärellä, Pertsan ja Kilun kotimaisemissa. Alvar Aallon Sunila, Äijänniemen uimaranta ja metsä sekä idyllinen Tiutisen saaristolaiskylä ovat pienen kävelymatkan päässä. Lokinlauluun voit saapua myös vaikka veneellä – tai ota oma kajakki mukaan ja tutustu Lokinlaulusta käsin meloen Kotkan nähtävyyksiin, saaristoon ja Kymijokeen suistoineen.

Guesthouse Lokinlaulu
metsonmajoitus

Metson majoitus

Metson tilalla majoitut ja rauhoitut idyllisesti maaseudun rauhassa 12 kilometrin päässä Haminan keskustasta. Luomutilalla harjoitetaan metsätaloutta ja viljelyä. Majoitustilat on rakennettu entiseen navettaan ja aamiaista nautit tunnelmallisessa tupakeittiössä.

Tutustu
kuninkaantienmajatalo

Kuninkaantien majatalo

Kuninkaantien majatalossa majoitut viihtyisissä, hiljattain uusituissa huoneissa ja nautin Kymijoen rannoista retkeillen tai kalastaen. Kotkan keskustaan ajat kymmenessä minuutissa, joten voit erinomaisesti yhdistää yöpymisen perinteisessä majatalossa myös kaupunkilomaasi.

Tutustu

Kaunissaaren majatalo

Kaunissaaren majatalossa yövyt viehättävissä aitoissa aidon suomalaisen kalastajakylän miljöössä. Matkaa Kaunissaaren vierasvenesatamasta majataloon on vain 600 metriä ja Kaunissaari luonnonihmeineen on käsissäsi – tulitpa sitten muuttolintuja bongaamaan keväällä, sydänkesää ja yötöntä yötä juhlimaan tai nauttimaan elokuun jo hämärtyvistä illoista.

Lue lisää
terikoffin vierastalo

Terikoffin vierastalo

Kiviniemen vanhassa kartanomiljöössä Pyhtään Siltakylässä yövyt Terikoffin vierastalon ylellisestä tunnelmasta nauttien. Viehättävä paanutalo, aikoinaan kartanon emännöitsijän asunto ja tilanhoitajan konttori, on hiljattain uudistettu vanhaa kunnioittaen ja majoittaa kaksi henkilöä. Käytössäsi on keittiö, salonki, lasiveranta, makuuhuone, pukeutumishuone ja kylpyhuone sekä oma puutarhapiha terasseineen. Laiturilta nouset soutuveneeseen nauttimaan raittiista meri-ilmasta.

Tutustu
Harjun hovi

Harjun Hovi

Harjun Hovin idyllisessä kartanomiljöössä Haminan läheisyydessä majoitut mukavasti ja edullisesti oppilasasuntolan huoneissa. Kartano sijaitsee Suomenlahden rannalla ja huokuu vanhan itärajan historiaa. Harjun Hovin tarina alkaa jo 1700-luvulta Venäjän keisarinna Katariina Suuren ajoilta.

Harjun Hovissa majoittuu jopa 200 vierasta. Tarjolla on monipuoliset ravintolapalvelut, kokous- ja juhlapalvelut sekä laaja kirjo erilaisia ohjelmapalveluita aina ratsastustunneista kalliolaskeutumiseen saakka.

Tutustu

Patruunantalo

Patruunantalolla yövyt legendaarisella Stockforsin tehdasalueella Pyhtään kirkonkylässä. Majoitustilaa on niin päärakennuksessa kuin saman pihapiirin Hunajatalossa. Stockforsin alue herää kukoistukseen kesällä runsaan kulttuuri- ja taidetarjonnan myötä. Talviaikaan Patruunantalo tarjoaa oivalliset puitteet ja tapahtumia rauhoittumiseen.

Tutustu

Varaa matkallesi elämyksiä verkkokaupastamme

Varaa

Poimintoja blogistamme