Elämyksellinen majoitus

Joskus majoitus voi olla muutakin kuin mahdollisuus painaa pää tyynyyn ja kietoutua lämpimään peittoon. Kotka-Haminan seutu tarjoaa useita elämyksellisiä majoitusvaihtoehtoja sinulle, joka tahdot jotain tavallisuudesta poikkeavaa.

Santa Glass Villas

Ihaile upeita merimaisemia omassa rauhassasi villasta, terassilta tai porealtaasta käsin ja arki jää kauas taakse. Santa Glass Villat ovat kahden hengen nautiskeluun suunniteltuja elämyksellisiä villoja viiden tähden ja täyden palvelun Santalahti Resortissa Kotkassa.

Lue lisää

AuroraHut

AuroraHut on uusi luksusmajoitus kahdelle yöpyjälle Kultaan Koskitilan rannassa. Aurorasta on upeat näkymät kohti auringonlaskua ja tähtitaivaskin avautuu eteesi suoraan vuoteesta.

Lue lisää

Vimpa Islands

Vimpa Islandsin Rakin Kotkan Viikinkisaari tarjoaa vierailijoille poikkeuksellisen monipuolisen ja kauniin luonnon lisäksi niin vauhdikkaita kuin rauhallisempiakin elämyksiä. Saarella majoitut mukavasti tunnelmallisissa mökeissä Kotkanpesässä, Suomun tuvalla, Lokinpesässä ja Yökyöpelissä. Tämän kauniimpaa saarta saa etsiä. Sen luontopolulla kuljet ohi hiekkarantojen, siirtolohkareiden ja lahden pohjukassa sijaitsevan lintutornin, sekä läpi vaihtelevien maastotyyppien. Vaikka olisit täällä kuukauden, löytäisit jokaiselle päivälle uuden piknikpaikan merenrannasta. 

Lue lisää

Rääntiö

Ihan maamme kaakkoisimman reunan rajavyöhykkeellä Rääntiön saaressa sijaitsee hyggeparatiisi. Itärannan mökin sielukas, harmoninen sisustus ja lukuisat yksityiskohdat ilahduttavat. Lasitetun terassin kaminassa humisten palavat puut ja isoäidin kutomat villasukat lämmittävät viileään aikaan ja huikeat auringonnousut saavat päivän alkamaan taianomaisessa tunnelmassa. Keväällä Virolahden saaristo muuttuu Euroopan ykköspaikaksi seurata lintujen muuttoa, syksyllä lempeä syyshämärä ja raikkaat syysmyrskyt saattelevat talveen. Kun etsit täydellistä irtautumista arjesta ja kaunista mökkitunnelmaa, tule Rääntiöön nauttimaan Suomenlahden kimmeltävistä aalloista.

Lue lisää

Kesähostelli Kärkisaari

Kotkan Kärkisaaren vehreä ympäristö, korviin kantautuva linnunlaulu sekä laineiden liplatus tarjoavat mielenrauhaa ruokkivan tunnelman sekä silmän- ja sielunravintoa kaikenikäisille. Historiallisen pitsihuvilan rannasta lähdet suppailemaan ja kuvankauniin punaisen saunamökin laiturilta pulahdat ilta- tai aamu-uinnille. Tällä niemekkeellä meri ja luonto ympäröivät sinut joka puolelta ja saavat kiireisenkin rauhoittumaan. Tunnelmallisessa Kesähostelli Kärkisaaressa on varattavissa kuusi kaunista huonetta hurmaavalla merinäköalalla. Saa nukkua myös tentsilessä!

Lue lisää
pormestarintalo

Pormestarin talo

Yöpyminen Haminan Pormestarintalon Pihakammarissa on kuin kurkistus vanhaan aikaan. Suomen Keisarillisen Kadettikoulun lääkäri Robert Ek rakennutti talon kodiksi perheelleen vuonna 1866. Talo tunnettiin alkujaan ”Lääkärin talona” tai ”Ekin talona”. Pormestarintaloksi sitä alettiin kutsua vasta 1950-luvulla, jolloin kaupungin pormestari muutti siihen.

Lue lisää

Pallokorsu

Miltä kuulostaa yö pallokorsussa, puolen metrin paksuisten betoniseinien syleilyssä? Pakkaa mukaan lämmin makuupussi ja retkipatja ja suuntaa Virolahden Bunkkerimuseolle. Pallokorsun puulaverille mahtuu sopuisasti kolmesta neljään henkeä. Museon sosiaalitilat jääkaappeineen ja helloineen ovat käytössäsi ovikoodilla tai voit valmistaa iltapalaa läheisessä grillikatoksessa.

Lue lisää

Varaa elämyksiä matkallesi verkkokaupastamme

Varaa