Elämyksellinen majoitus

Joskus majoitus voi olla muutakin kuin mahdollisuus painaa pää tyynyyn ja kietoutua lämpimään peittoon. Kotka-Haminan seutu tarjoaa useita elämyksellisiä majoitusvaihtoehtoja sinulle, joka tahdot jotain tavallisuudesta poikkeavaa.

AuroraHut Loviisa

Tervetuloa kokemaan unohtumattomia luontoelämyksiä Loviisanlahden rannalle. Aurora Hut Loviisa tarjoaa merellisiä maisemia ja omaa rauhaa, ympäri vuoden. Vietä elämyksellinen yö Igluveneessä meren laineilla.

AuroraHut Loviisa

AuroraHut tai LAAWU Erämys Keisarin Kosket

AuroraHut tai LAAWU on uusi luksusmajoitus kahdelle yöpyjälle Kultaan Koskitilan rannassa. Aurorasta on upeat näkymät kohti auringonlaskua ja tähtitaivaskin avautuu eteesi suoraan vuoteesta. Vietä elämyksellinen yö Kymijoen laineilla! 

Erämys Keisarin Kosket

Santa Glass Villas

Ihaile upeita merimaisemia omassa rauhassasi villasta, terassilta tai porealtaasta käsin ja arki jää kauas taakse. Santa Glass Villat ovat kahden hengen nautiskeluun suunniteltuja elämyksellisiä villoja viiden tähden ja täyden palvelun Santalahti Resortissa Kotkassa.

Santa Glass Villas

Vimpa Islands

Vimpa Islandsin Rakin Kotkan Viikinkisaari tarjoaa vierailijoille poikkeuksellisen monipuolisen ja kauniin luonnon lisäksi niin vauhdikkaita kuin rauhallisempiakin elämyksiä. Saarella majoitut mukavasti tunnelmallisissa mökeissä Kotkanpesässä, Suomun tuvalla, Lokinpesässä ja Yökyöpelissä. Tämän kauniimpaa saarta saa etsiä. Sen luontopolulla kuljet ohi hiekkarantojen, siirtolohkareiden ja lahden pohjukassa sijaitsevan lintutornin, sekä läpi vaihtelevien maastotyyppien. Vaikka olisit täällä kuukauden, löytäisit jokaiselle päivälle uuden piknikpaikan merenrannasta. 

Vimpa Islands

Rääntiö

Ihan maamme kaakkoisimman reunan rajavyöhykkeellä Rääntiön saaressa sijaitsee hyggeparatiisi. Itärannan mökin sielukas, harmoninen sisustus ja lukuisat yksityiskohdat ilahduttavat. Lasitetun terassin kaminassa humisten palavat puut ja isoäidin kutomat villasukat lämmittävät viileään aikaan ja huikeat auringonnousut saavat päivän alkamaan taianomaisessa tunnelmassa. Keväällä Virolahden saaristo muuttuu Euroopan ykköspaikaksi seurata lintujen muuttoa, syksyllä lempeä syyshämärä ja raikkaat syysmyrskyt saattelevat talveen. Kun etsit täydellistä irtautumista arjesta ja kaunista mökkitunnelmaa, tule Rääntiöön nauttimaan Suomenlahden kimmeltävistä aalloista.

Rääntiö

Pallokorsu

Miltä kuulostaa yö pallokorsussa, puolen metrin paksuisten betoniseinien syleilyssä? Pakkaa mukaan lämmin makuupussi ja retkipatja ja suuntaa Virolahden Bunkkerimuseolle. Pallokorsun puulaverille mahtuu sopuisasti kolmesta neljään henkeä. Museon sosiaalitilat jääkaappeineen ja helloineen ovat käytössäsi ovikoodilla tai voit valmistaa iltapalaa läheisessä grillikatoksessa.

Pallokorsu

Varaa elämyksiä matkallesi verkkokaupastamme

Varaa