Elämyksellinen majoitus

Joskus majoitus voi olla muutakin kuin mahdollisuus painaa pää tyynyyn ja kietoutua lämpimään peittoon. Kotka-Haminan seutu tarjoaa useita elämyksellisiä majoitusvaihtoehtoja sinulle, joka tahdot jotain tavallisuudesta poikkeavaa.

ÖÖD Hotels Versso

Pyhtään Verssonkankaalla nautit saaristomaisemista, mäntykankaalle siivilöityvästä valosta ja luksusmajoituksesta ÖÖD Hotels -majoituksessa.

ÖÖD Hotels Versso

Santa Glass Villas

Ihaile upeita merimaisemia omassa rauhassasi villasta, terassilta tai porealtaasta käsin ja arki jää kauas taakse. Santa Glass Villat ovat kahden hengen nautiskeluun suunniteltuja elämyksellisiä villoja viiden tähden ja täyden palvelun Santalahti Resortissa Kotkassa.

Santa Glass Villas

Erämys Keisarin Kosket

Kultaan Koskitilan rannassa yövyt upeissa Kymijoen maisemissa Laawu-majoituksessa. Sängystäsi avautuu sykähdyttävä maisema suoraan Kymijoelle ja tuntuu kuin olisit osa maisemaa. Erämys Keisarin Kosket järjestää elämyksellisen majoituksen saunomisineen ja koskiaktiviteetteineen. 

Erämys Keisarin Kosket

LAAWU Wellsters

Strömforsin ruukin kuvankauniissa miljöössä melot amazonmaisessa maisemassa ja majoitut LAAWUSSA Kymijoen töyräällä melontareitin varrella. Unta vai totta?

Wellsters

Hauhian Mylly LAAWU

Legendaarisen Salpapolun kupeessa yövyt trendikkäässä ja ekologisessa pyöröhirsi-Laawussa ja nautit maaseudun rauhasta keskellä upeita peltomaisemia.

Hauhian Mylly

Pallokorsu

Miltä kuulostaa yö pallokorsussa, puolen metrin paksuisten betoniseinien syleilyssä? Pakkaa mukaan lämmin makuupussi ja retkipatja ja suuntaa Virolahden Bunkkerimuseolle. Pallokorsun puulaverille mahtuu sopuisasti kolmesta neljään henkeä. Museon sosiaalitilat jääkaappeineen ja helloineen ovat käytössäsi ovikoodilla tai voit valmistaa iltapalaa läheisessä grillikatoksessa.

Pallokorsu

Varaa elämyksiä matkallesi verkkokaupastamme

Varaa