Elä­myk­sel­li­nen majoitus

Joskus majoitus voi olla muutakin kuin mahdollisuus painaa pää tyynyyn ja kietoutua lämpimään peittoon. Kotka-Haminan seutu tarjoaa useita elämyksellisiä majoitusvaihtoehtoja sinulle, joka tahdot jotain tavallisuudesta poikkeavaa.

Santa Glass Villas

Ihaile upeita merimaisemia omassa rauhassasi villasta, terassilta tai porealtaasta käsin ja arki jää kauas taakse. Santa Glass Villat ovat kahden hengen nautiskeluun suunniteltuja elämyksellisiä villoja viiden tähden ja täyden palvelun Santalahti Resortissa Kotkassa.

Santa Glass Villas

Erämys Keisarin Kosket

Kultaan Koskitilan rannassa yövyt upeissa Kymijoen maisemissa Laawu-majoituksessa. Sängystäsi avautuu sykähdyttävä maisema suoraan Kymijoelle ja tuntuu kuin olisit osa maisemaa. Erämys Keisarin Kosket järjestää elämyksellisen majoituksen saunomisineen ja koskiaktiviteetteineen. 

Erämys Keisarin Kosket

AuroraHut Loviisa

Tervetuloa kokemaan unohtumattomia luontoelämyksiä Loviisanlahden rannalle. Aurora Hut Loviisa tarjoaa merellisiä maisemia ja omaa rauhaa, ympäri vuoden. Vietä elämyksellinen yö Igluveneessä meren laineilla.

AuroraHut Loviisa

Wellsters LAAWU

Strömforsin ruukin kuvankauniissa miljöössä melot amazonmaisessa maisemassa ja majoitut LAAWUSSA Kymijoen töyräällä melontareitin varrella. Unta vai totta?

Wellsters

Hauhian Mylly LAAWU

Legendaarisen Salpapolun kupeessa yövyt trendikkäässä ja ekologisessa pyöröhirsi-Laawussa ja nautit maaseudun rauhasta keskellä upeita peltomaisemia.

Hauhian Mylly ja Galleria Sylvi

Strömfors Hyvinvointi Glamping

Go Glamping! Strömforsin ruukissa pääset telttailemaan ilman vaivannäköä romanttiseen glamping telttaan. Nauti jurttasaunan lempeistä löylyistä ja hemmotteluhoidoista luontoretken päätteeksi.

Strömfors Hyvinvointi

Aalto Apartments Sunila

Alvar Aalto suunnitteli Sunilan sellutehtaan ja asuinalueen vuosina 1936–39. Sunila on kaunis metsälähiö ja arkkitehtimestarin laajin toteutunut työ. Aalto Apartments -asunnot ovat harmonisia ja tunnelmallisia ja tarjoavat kävijälle ainutlaatuisen elämyksen. Asunnot sopivat arkkitehtuuri- ja designmatkailijoille tai muuten laadusta nauttiville vieraille.

Aalto Apartments Sunila

Seppälän lammastila

Lähde ihka-aidolle paimenlomalle kaakkoisrajan tuntumaan! Paina pääsi lampaan turkkiin, kun ympärillä märehtii lammaskatras. Rauha, ja lämpö laskeutuu sydämeen. Tyytyväisistä ja terveistä eläimistä syntyvät uniikit tuotteet ja elämykset, juuri sinulle. Muusana suomenlammas.

Seppälän lomalaidun

Vimpa Islands

Vimpa Islandsin Rakin Kotkan Viikinkisaari tarjoaa vierailijoille poikkeuksellisen monipuolisen ja kauniin luonnon lisäksi niin vauhdikkaita kuin rauhallisempiakin elämyksiä. Saarella majoitut mukavasti tunnelmallisissa mökeissä Kotkanpesässä, Suomun tuvalla, Lokinpesässä ja Yökyöpelissä. Tämän kauniimpaa saarta saa etsiä. Sen luontopolulla kuljet ohi hiekkarantojen, siirtolohkareiden ja lahden pohjukassa sijaitsevan lintutornin, sekä läpi vaihtelevien maastotyyppien. Vaikka olisit täällä kuukauden, löytäisit jokaiselle päivälle uuden piknikpaikan merenrannasta. 

Vimpa Islands

Rääntiö

Ihan maamme kaakkoisimman reunan rajavyöhykkeellä Rääntiön saaressa sijaitsee hyggeparatiisi. Itärannan mökin sielukas, harmoninen sisustus ja lukuisat yksityiskohdat ilahduttavat. Lasitetun terassin kaminassa humisten palavat puut ja isoäidin kutomat villasukat lämmittävät viileään aikaan ja huikeat auringonnousut saavat päivän alkamaan taianomaisessa tunnelmassa. Keväällä Virolahden saaristo muuttuu Euroopan ykköspaikaksi seurata lintujen muuttoa, syksyllä lempeä syyshämärä ja raikkaat syysmyrskyt saattelevat talveen. Kun etsit täydellistä irtautumista arjesta ja kaunista mökkitunnelmaa, tule Rääntiöön nauttimaan Suomenlahden kimmeltävistä aalloista.

Rääntiö

Pallokorsu

Miltä kuulostaa yö pallokorsussa, puolen metrin paksuisten betoniseinien syleilyssä? Pakkaa mukaan lämmin makuupussi ja retkipatja ja suuntaa Virolahden Bunkkerimuseolle. Pallokorsun puulaverille mahtuu sopuisasti kolmesta neljään henkeä. Museon sosiaalitilat jääkaappeineen ja helloineen ovat käytössäsi ovikoodilla tai voit valmistaa iltapalaa läheisessä grillikatoksessa.

Pallokorsu

Varaa elämyksiä matkallesi verk­ko­kau­pas­tam­me

Varaa