Joskus majoitus voi olla muutakin kuin mahdollisuus painaa pää tyynyyn ja kietoutua lämpimään peittoon. Kotka-Haminan seutu tarjoaa useita elämyksellisiä majoitusvaihtoehtoja sinulle, joka tahdot jotain tavallisuudesta poikkeavaa.

AuroraHut

AuroraHut on uusi luksusmajoitus kahdelle yöpyjälle Kultaan Koskitilan rannassa. Aurorasta on upeat näkymät kohti auringonlaskua ja tähtitaivaskin avautuu eteesi suoraan vuoteesta.

Tutustu

Pallokorsu

Miltä kuulostaa yö pallokorsussa, puolen metrin paksuisten betoniseinien syleilyssä? Pakkaa mukaan lämmin makuupussi ja retkipatja ja suuntaa Virolahden Bunkkerimuseolle. Pallokorsun puulaverille mahtuu sopuisasti kolmesta neljään henkeä. Museon sosiaalitilat jääkaappeineen ja helloineen ovat käytössäsi ovikoodilla tai voit valmistaa iltapalaa läheisessä grillikatoksessa.

Tutustu

Rakinkotka

Rakinkotkan Viikinkisaari tarjoaa vierailijoille poikkeuksellisen monipuolisen ja kauniin luonnon lisäksi niin vauhdikkaita kuin rauhallisempiakin elämyksiä. Saarella majoitut mukavasti tunnelmallisissa mökeissä Kotkanpesässä, Suomun tuvalla, Lokinpesässä ja Yökyöpelissä.

Tutustu
pormestarintalo

Pormestarin talo

Yöpyminen Haminan Pormestarintalon Pihakammarissa on kuin kurkistus vanhaan aikaan. Suomen Keisarillisen Kadettikoulun lääkäri Robert Ek rakennutti talon kodiksi perheelleen vuonna 1866. Talo tunnettiin alkujaan ”Lääkärin talona” tai ”Ekin talona”. Pormestarintaloksi sitä alettiin kutsua vasta 1950-luvulla, jolloin kaupungin pormestari muutti siihen.

Tutustu