ÖÖD Hotels Versso

Tutustu upeaan ÖÖD Hotels -elämysmajoitukseen Pyhtään Versso-saarella! Löydä oma hiljainen rentoutumispaikkasi suomalaisessa merimaisemassa, ryhdikkäiden mäntyjen suojasta, hiekkarantojen ääreltä. Ihastele seudun kalliomuodostelmia ja sykähdyttäviä näkymiä Suomenlahdelle Versson saaristoon.

Marimekko-teemaisesti sisustelut Versson peilimökit tarjoavat luksusta luonnon keskellä. Jokainen ÖÖD-talo on huolellisesti varustettu kaikilla nykyaikaisilla mukavuuksilla. Käytössäsi on oma sauna, mukava parivuode, kompakti keittiö, viihtyisä oleskelutila ja kylpyhuone suihkulla – kaikki upeilla näkymillä! Mökkejä alueella on neljä, joihin jokaiseen on Marimekko suunnitellut oman uniikin sisustuksen ajattomia klassikoita ja tunnettuja suunnitteluteoksia.

Versso-saarelle pääset maasiltaa pitkin. Sijainti lahden rannalla on täydellinen uimiseen, suppailuun, melomiseen ja jopa kalastukseen. Maalla patikoit koskemattomassa luonnossa ja nautit kaikkien neljän vuodenajan kauneudesta. Peilimökeissä luontoelämys kantautuu sisälle saakka. Lisäksi lähistöllä sijaitsevat Strömforsin ruukki ja Aeronautica Arena tarjoavat tekemistä ja nähtävää lomalaisille.

Versso-saari sijaitsee vain tunnin ajomatkan päästä Helsingistä. Tähän upeaan merelliseen majoituskohteeseen saavut myös vaihtoehtoisesti omalla veneellä, lentokoneella tai helikopterilla, sillä Helsinki East Aerodrome sijaitsee vain alle 15 minuutin ajomatkan päässä Verssosta.

’Ööd’ on viron kieltä ja tarkoittaa suomeksi ’yöt’. Katso lisätiedot ja tee varaus Ööd Hotels -verkkosivuilla.