Seudun persoonallisissa pubeissa pääset takuulla kiinni paikalliseen elämänmenoon, nautitpa olostasi sitten oluen, viinin tai drinkin kera.

Edu & Albert

Pubiveljekset Eduard ja Albert Kotkasta kutsuvat sinut viihtymään maukkaan pubiruuan ja rennon tunnelman äärelle.

Tutustu

Jaakko

Pub Jaakko V tunnetaan etenkin visailuistaan. On musavisaa, kulttuurivisaa, sporttivisaa. Torstaisin klo 19. Ja janoisena ei muuten tarvitse visailla.

Tutustu

Jack Up

Jack-Up, tuttujen kesken Jaska vaan, on kaikkea mitä pubilta tarvitset: rento ilmapiiri, A-oikeudet, maksuton wifi, monipuolinen olutvalikoima ja pientä purtavaa. Kesäaikaan sammutat janosi viihtyisällä terassilla.

Tutustu

Players Sport Bar

Players on penkkiurheilijan paratiisi isoine screeneineen ja kaatojen keidas keilaratoineen. Ruokalistalle on haettu vaikuttaita reilusti Amerikasta: on burgeria, platteria ja salaattia sekä jälkkäriksi Oreo-kakkua. Oikein valtavaan nälkään on tarjolla Hall of Fame Challenge Burger, lähes 1,5-kiloinen hampurilainen. Syö jos uskallat!

Tutustu

Amarillo Night Club

Amarillo on raikas ja reilu, mutkaton ja energinen – hyvällä fiiliksellään se yhdistää tutut ja tuntemattomat.

Tutustu

Captains Karaoke

Karaokeyökerho täynnä viihdykkeitä! Tahdotpa luikauttaa laulun tai kokeilla onneasi pelipöydän äärellä, viihdyt varmasti monipuolisen yöravintolan sykkeessä.

Tutustu

Karoliina

Soittoruokala Karoliina Kotkassa tunnetaan laajasta lähi- ja pienpanimotarjonnastaan, ja tarjolla on maistuvia juomia, olitpa sitten oluen, siiderin tai lonkeron ystävä. Hyvän huoman kylkiäisiksi Karoliina suosittelee Tapas-lautoja jaettavaksi seurueen kesken.

Viikonloppuisiin Karoliinan Musanurkan estradi on avoin paikallisille artisteille, ja musahuoneessa artisti olet sinä itse. Kerää jengi kasaan ja ota musahuoneen soittimet haltuun.

Tutustu

Paussi

Bar&Cafe Paussi Kotkan Kauppatorin sydämessä tarjoaa viihtyisät puitteet kupilliselle kahvia tai miksei lasilliselle kuohuvaa. Paussissa nautit myös paikalliset lihapiirakat ja possot maukkaina heti aamusta ovien avauduttua.

Tutustu

The Bar – Poliisitalon terassit

Haminalaisten julkinen olohuone aivan kaupungin sydämessä Raatihuoneentorilla. Tunnelma ja baarin Facebook-päivitykset saavat hyvälle tuulelle.

Tutustu

Ocean Bar

Ocean Bar kutsuu sinut meriseikkailulle virkistävien juomien ja rapsakan purtavan siivittäminä. Eikä siinä vielä kaikki, voit hurjastella menemään vesijetillä, nautiskella merimaisemista SUP-lautaillen tai viihtyä ystäviesi kanssa kelluvan saunan lauteilla. Ocean Barin hulppea ravintolalautta on syystäkin kaupungin kesäterassielämän maamerkki Kotkan kantasatamassa.

Tutustu