Hotelli Merikotka

Majoitu legendaarisen Kotkan Kantasataman maisemissa, rauhallisessa ja viihtyisässä kaupunkihotellissa. Yli 100-vuotiaassa Kotkan tukkukaupantalossa sijaitseva Hotelli Merikotka on kodikas ja edullinen vaihtoehto Kotkaan matkustajille.

Kaikissa hotellihuoneissa on oma kylpyhuone, jossa on suihku. Lisävarusteina jääkaappi ja taulutelevisio. Kotitekoinen aamiainen tarjoillaan joka aamu. Juomia asiakkaat voivat nauttia alakerran Bar Merikotkassa. Hotellissa on ilmainen WiFi, ja huoneissa on kaapeli-tv.

Kaikki Kotkan keskustan palvelut, ihanat palkitut puistot ja ravintolat ovat kävelymatkan päässä Hoteli Merikotkasta. Kauppakeskus Pasaatiin on 400 metriä, ja Kotkan sataman junapysäkille 300 metriä. Merikeskus Vellamo on vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Sapokan Satamassa sijaitseva Akvaariotalo Maretarium noin 14 minuutin kävelymatkan päässä.

Hotelli Merikotkan iltavastaanottonakin toimiva Bar Merikotka toivottaa niin majoittujat, kuin kaikki muutkin joka päivä kello 13 eteenpäin tervetulleiksi nauttimaan vanhasta satamakapakan tunnelmasta. Bar Merikotkassa voit mielesi mukaan nauttia niin kylmän oluen, kuin lämpimän kaakaonkin vaikka pizzapalan kanssa!

Katso tarkemmat tiedot Hotelli Merikotkan omilta nettisivulta tai Facebookista.