Mökit ja huvilat

Kotkan, Haminan ja Loviisan seudulla majoitut korkeatasoisissa vuokramökeissä. Mikä olisikaan rentouttavampaa kuin nautiskella mökkielämästä kaikilla mukavuuksilla upean luonnon hellässä huomassa. Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa omasi!

Santalahti Resort

Santalahti Resort on viiden tähden majoittaja upealla hiekkarannalla Kotkan Mussalossa. Yöpymisvaihtoehtoja on lukuisia telttailusta ja mökeistä luksushuoneistoihin. Alueella on myös runsaasti harrastusmahdollisuuksia vesillä liikkujille, patikoijille, pyöräilijöille, golffaajille – kuten myös talviliikkumiseen.

Lue lisää

Suomen Kotteria

Mökkiloma vesistön äärellä on kesäinen vaihtoehto kylpylälomalle. Suomen Kotterian korkeatasoiset vuokramökit ovat ympärivuotiseen käyttöön soveltuvia viihtyisiä rantahuviloita lähellä luontoa Pyhtäällä ja Kotkassa, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Lue lisää

Kaunissaaren Lomamökit

Kaunissaari on itäisen Suomenlahden helmi. Sen loputtoman pitkät upeat hiekkarannat ja mäntymetsät ympäröivät Kaunissaaren lomamökkejä. Heittäydy rentoon retkeilytunnelmaan ja anna Café Mustikan herkkujen sulaa suussa. Sanotaan, että sieltä saa maailman parasta siikaa ja se pyydetään paikallisin voimin. Kaunissaareen pääset 1,5 tunnissa yhteysaluksella Kotkasta.

Lue lisää

Rönnäs Seaside Resort

Rönnäs Seaside Resort sijaitsee Loviisan merellisissä maisemissa tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta itään. Rönnäs tarjoaa ympäri vuoden rauhallisen miljöön perhelomailuun ja virkistäytymiseen. Mökit ovat hyvin varusteltuja nykyaikaisin mukavuuksin omilla keittiöillä, saunoilla ja tulisijoilla. Majoituksen oheen on tarjolla opastettuja kalastusretkiä, ateriapalveluita ja luontoaktiviteetteja.

Lue lisää

Villa Marianne

Villa Marianne Kotkan Hurukselassa sopii vaativammallekin majoittujalle. Kymijoen rannassa saunot ja nautit elämästä sekä vuodenaikojen mukaan vaihtuvasta maisemasta mukavasti paljuillen. Kolmen makuuhuoneen hirsihuvila tarjoaa modernit puitteet viihtymiseen.

Lue lisää

Rääntiö

Haaveiletko arjen kiireiden vaihtamisesta saaristolaiselämän rauhoittavaan rytmiin? Majoitu Rääntiön saaressa itäisellä Suomenlahdella Virolahden edustalla. Itärannan mökki kutsuu sinut nauttimaan huikaisevista auringonnousuista ja upeasta näkymästä kauniiseen merelliseen maisemaan. Arjesta irtautuminen alkaa jo noin kymmenen minuutin venematkalla mantereelta saareen.

Lue lisää

Vimpa Islands

Vimpa Islandsin Rakin Kotkan saaressa majoitut mukavasti tunnelmallisissa mökeissä Kotkanpesässä, Suomun tuvalla, Lokinpesässä ja Yökyöpelissä. Tämän kauniimpaa saarta saa etsiä. Sen luontopolulla kuljet ohi hiekkarantojen, siirtolohkareiden ja lahden pohjukassa sijaitsevan lintutornin, sekä läpi vaihtelevien maastotyyppien. Vaikka olisit täällä kuukauden, löytäisit jokaiselle päivälle uuden piknikpaikan merenrannasta.

Lue lisää

Pyhtään Vuokramökit

Pyhtään Vuokramökit on lemmikkiystävällinen majoituspaikka, joka sijaitsee Tuuskissa 76 km:n päässä Porvoosta, 20 km:n päässä Kotkasta ja 125 km:n päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Merenrantamökeistä hienot maisemat ja varustetaso hyvä. Vietä rauhallinen loma luonnossa patikoiden, uiden ja kalastaen.

Lue lisää

Pernoon mökit

Pernoossa viihdyt luonnonhelmassa kalastellen, ja nautit täysin varusteltujen ja viihtyisästi sisustettujen mökkien tunnelmasta. Mökit sijaitsevat muutaman sadan metrin säteellä toisistaan Kymijoen rantamaisemissa.

Lue lisää

Villa Koskenäyräs

Koskenäyräs on upea hirsilinna Kymijoen Kokonkosken rannalla, jossa rentoudut kalastaen tai rantasaunan löylyissä.

Lue lisää

Saunapirtti

Saunapirtti on luontoilijan unelmamökki. Täällä lenkkeilet tai hiihdät valaistulla kuntoradalla, fiilistelet laavulla ja pulahdat kesällä mökin edustalla kimmeltävään Syväjärveen. Miehikkälässä rentoudut maaseudun rauhassa ja luonnonhelmassa lähellä kaakkoisrajan ainutlaatuisia vierailukohteita.

Saunapirtti

Varaa elämyksiä matkallesi verkkokaupastamme

Varaa

Poimintoja blogistamme