Keihäsranta

Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisen Kuorsalon saaren tunnelmasta Itäisellä Suomenlahdella! Keihäsrannan mökillä ihastelet upeita auringonlaskuja ja pulahdat saunan jälkeen laiturilta vilvoittelemaan. Kotoisassa ja hyvin varustellussa mökissä keskityt lomailuun ja rentoutumiseen.

Historiallinen, kaunis ja idyllinen Kuorsalon saari sijaitsee kauniilla paikalla Haminan edustalla, noin 16 kilometriä itään. Saari tarjoaa upeita merimaisemia, oman rannan, hyvät kalavedet sekä kaksi viehättävää kalastajakylää. Kuorsalon koko on 435 hehtaaria, ja se on ihanteellinen paikka rentoutumiseen ja luonnosta nauttimiseen.

Kuorsalossa seuraat lintujen kevätmuuton ainutlaatuista näytelmää. Saaresta löytyy kaksi näkötornia ja kota-alue sekä erinomaiset polut, joilla saa vapaasti liikkua. Lisäksi pääset ihastelemaan hienoja näyttelyjä Kuorsalon koululla kesäisin Galleria Korusalassa.

Keihäsrannassa majoitut mukavasti kotoisassa ja hyvin varustellussa mökissä. Mökissä on 4-6 vuodepaikkaa, ja sieltä löytyvät mm. soutuvene, uusi laituri, rantapatio, terassi, sähköt, porakaivovesi, jääkaappi, kahvinkeitin, mikro, tv, pihakalusteet, hiiligrilli, kaasugrilli, puucee, puulämmitteinen sauna, varaava takka, hiekkapohja ja ranta, laituri sekä poiju isommalle veneelle.

Saareen pääsy on mahdollista myös ilman omaa venettä, sillä tarjolla on kuljetuspalvelu mantereelta. Kysy tarvittaessa kyytiä varauksen yhteydessä.

Kuorsalon saari on paitsi kaunis myös historiallisesti rikas. Saaren historia ulottuu peräti 3200 vuoden taakse, ja se on Kymenlaakson arvokkaimpien esihistoriallisten löytöjen keskus. Vehkalahden, Kuorsalon ja Tammion saaret kätkevät sisäänsä arkeologisten aarteiden lisäksi metallikautisen jatkuvuuden pronssikaudelta rautakaudelle.

Tutustu tarkemmin Kuorsalon saareen ja sen rikkaaseen historiaan sekä tapahtumiin osoitteessa www.kuorsalo.fi. Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta saaristotunnelmasta!

Katso varaustiedot alta. Löydät sivustolta myös paljon lisäkuvia sekä majoituskohteesta että Kuorsalon saaresta.