Tapahtumat

Kotkan Meripäivät ja Hamina Tattoo ovat eittämättä alueemme tunnetuimmat tapahtumat. Monille jokavuotisen ilon tarjoavat myös kierrokset vanhoissa taloissa ja puutarhoissa. Tarjoamme lisäksi paljon muuta: monipuolista teatteria, kevyttä ja klassisempaa musiikkia sekä kiinnostavaa taidetta. Kesäksi 2023 Loviisan Kuningattarenrantaan rakentuu upea asuntomessualue, joka on yksi päätapahtumistamme!

Aaltoja!

Aaltoja!-festivaali järjestetään Kotkassa syysaikaan lokakuussa. Tapahtuman ohjelma koostuu valo- ja äänitaideteoksista, valaistuista kohteista, joita voi ihailla täysin maksutta, sekä monipuolisesta muusta ohjelmasisällöstä.

Aaltoja!

Hamina Festivals

Maailmanluokan pikkukaupunki Hamina järjestää ympäri vuoden huipputapahtumia historiallisen ympyräkaupungin uniikissa miljöössä. Hamina Tattoo, Hevoset Bastionissa, Valojen yö ja Linnoituksen Joulu – valitse suosikkisi tai koe ne kaikki!

Hamina Festivals

Kotkan Kau­pun­gin­teat­te­ri

Mikä olisikaan elämyksellisempi kaupunkiloman huipennus kuin Kotkan kaupunginteatterin loistelias näytös. Varaa pian lippusi ettet jää ilman ja suunnittele jo nyt weekend getaway!

Kotkan Kaupunginteatteri

Osta pääsylippu Merikeskus Vellamon laa­tu­näyt­te­lyi­hin!

Osta pääsylippu Vellamoon

Kotkan Meripäivät

Saavu Kotkaan heinäkuun viimeisenä viikonloppuna juhlimaan legendaarisia Kotkan Meripäiviä. Suomen suurimpiin festivaaleihin lukeutuva Meripäivät käynnistyy perinteisesti näyttävällä avajaisparaatilla, jota seuraa vuosittain noin 30 000 katsojaa.

Kotkan Meripäivät

Loviisan Wanhat Talot

Rakastatko sisustamista ja vanhan vaalimista? Loviisassa pääset kurkistamaan yli satavuotiaisiin, rakkaudella rempattuihin koteihin kahdesti vuodessa.

Loviisan Wanhat Talot

Selaa tapahtumia ta­pah­tu­ma­ka­len­te­ris­tam­me

Selaa koko vuoden tapahtumakalenteria tästä.

Varaa elämyksiä matkallesi verk­ko­kau­pas­tam­me

Varaa

Poimintoja blogistamme