Tapahtumat

Kotkan Meripäivät

Meripäivät

Kotkan Meripäivät on Suomen monipuolisin kaupunkifestivaali. Vauhdikas avajaisparaati, satamaravintoloiden herkut, konsertit, eläväiset merimarkkinat, Lasten omat Meripäivät, tivolin huvitukset sekä taidenäyttelyt ja urheilutapahtumat tarjoavat elämyksiä kaikille aisteille.

Parasta Meripäivissä on kuitenkin tunnelma, joka tulee auringon ja meren tuoksusta, hyväntuulisista ihmisistä ja satamakaupungin iloisesta meiningistä! Vuodesta 1962 järjestetty legendaarinen kesätapahtuma kutsuu sinutkin viihtymään merikaupunki Kotkaan jälleen ensi kesänä!

www.meripaivat.com

Hamina Tattoo

Elokuun hämärtyvät illat, Hamina Bastionin Marssishow, linnoituskaupungin historialliset pihat, keittiöiden huumaavat tuoksut sekä klubeilta ja konserteista kantautuva musiikki. Kuuletko jo Hamina Tattoon kutsun?

Tutustu

Arktika-päivät

Arktisten lintujen muutto, jokakeväinen arktika, on lintubongarin unelma. Sen upeimmat hetket koetaan toukokuussa, kun miljoonat vesilinnut ja hanhet kiitävät Suomenlahden yllä. Arktikan pääreitti kulkee kansallispuiston yli ja parhaimmat paikat seurata löydät Virolahdelta.

Lue lisää

Kotkan kaupunginteatteri

Kautta aikojen ovat erityisesti suomalainen näytelmäkirjallisuus ja musiikkiteatteri houkutelleet yleisöä Kotkan kaupunginteatterin katsomoon. Kansainvälisen satamaelämän myötä myös jazz rantautui Kotkaan jo varhain antaen oman säväyksensä kotkalaiseen teatteriperinteeseen.  

Nykyisin Kotkan kaupunginteatteri toimii kolmella näyttämöllä: teatteritalossa suurella näyttämöllä, Naapuri‐näyttämöllä sekä aikanaan hieman arveluttavassakin maineessa olleessa satamaravintola Kairossa.

Katso esityskalenteri