Tapahtumat

Kotkan meripäivät ja Hamina Tattoo ovat eittämättä alueemme tunnetuimmat tapahtumat. Monille jokavuotisen ilon tarjoavat myös kierrokset vanhoissa taloissa ja puutarhoissa. Tarjoamme lisäksi paljon muuta: monipuolista teatteria, kevyttä ja klassisempaa musiikkia sekä kiinnostavaa taidetta. Kulttuuri menee tunteisiin!

Meripäivät

Kotkan Meripäivät on Suomen monipuolisin ja kolmanneksi suurin kaupunkifestivaali. Parasta Meripäivissä on tunnelma, joka tulee auringon ja meren tuoksusta, hyväntuulisista ihmisistä ja satamakaupungin iloisesta meiningistä.

Lue lisää

Hamina Tattoo

Elokuun hämärtyvät illat, Hamina Bastionin Marssishow, linnoituskaupungin historialliset pihat, keittiöiden huumaavat tuoksut sekä klubeilta ja konserteista kantautuva musiikki. Kuuletko jo Hamina Tattoon kutsun?

Lue lisää

Arktika-päivät

Arktisten lintujen muutto, jokakeväinen arktika, on lintubongarin unelma. Sen upeimmat hetket koetaan toukokuussa, kun miljoonat vesilinnut ja hanhet kiitävät Suomenlahden yllä. Arktikan pääreitti kulkee kansallispuiston yli ja parhaimmat paikat seurata löydät Virolahdelta.

Lue lisää

Loviisan avoimet puutarhat

Jaettu ilo on kaksinkertainen ilo – ja sen vuoksi loviisalaiset avaavat ovet puutarhoihinsa vuosi toisensa jälkeen. Avoinna olevat puutarhat ovat keskenään erilaisia, omistajiensa näköisiä. 

Lue lisää

Loviisan Wanhat Talot

Rakastatko vanhoja taloja ja idyllisiä kortteleita? Loviisan jokavuotisessa Wanhat Talot -tapahtumassa pääset kurkistamaan yli satavuotiaisiin taloihin ja perehtymään niiden kunnostusprosesseihin.

Lue lisää

Katso muut tapahtumat

Löydät kattavan tapahtumatarjonnan Kymenlaaksonyt-sivustolta.

Kymenlaaksonyt

Varaa elämyksiä matkallesi verkkokaupastamme

Varaa

Poimintoja blogistamme