Sunilan Aalto-kodit

Elokuun viimeisenä viikonloppuna Kotkan Sunila tarjoilee harvinaista herkkua designista ja arkkitehtuurista kiinnostuneille kun Aino ja Alvar Aallon laajin suunnittelutyö avautuu sinunkin koettavaksesi. Pääset kurkistamaan lukuisiin yksityiskoteihin tällä uniikkien valkoisten asuinrakennusten, majesteetillisten mäntyjen ja laajojen viheralueiden täplittämällä, merellisellä asuinalueella.

Työläisten paratiisiksi kutsuttu Sunilan asuinalue valmistui 1930-luvulla ja sitä esiteltiin mm. Pariisin ja New Yorkin maailmannäyttelyissä. Kulttuurihistoriallisesti arvokasta ja ainutkertaista Sunilaa esitetään maailmanperintökohteeksi, ja sen aarteita tullaan ihastelemaan Aasiasta saakka. Aalto-kodit tapahtumassa pääset pintaa syvemmälle arkkitehtipariskunnan tuotantoon kun vierailet Aaltojen perinnettä vaalivissa kodeissa.

Sunilan Aalto-kodit 2024 -tapahtumassa 24.-25.8.2024 klo 11-17 ovensa aukaisevat vierailijoille noin 18 uniikkia yksityisasuntoa. Katso kuvagalleriastamme yllä aiempien vuosien kuvia Sunilasta ja suuntaa elämysmatkalle Itärannikolle heti ensi elokuussa! Lue lisää Sunilan Aalto-kodeista heidän omilta verkkosivuiltaan ja varaa liput ajoissa!