Matkanjärjestäjälle

Etsitkö ryhmällesi elämyksiä, rentoutusta tai viihtyisiä kokoustiloja? Vain reilu tunti Helsingistä itään, Suomenlahden rannalla, ulottuvillasi on upea aarreaitta.

Kotkan, Haminan ja Loviisan seutu kutsuu kokoustamaan, rentoutumaan ja kokemaan uutta. Täällä aavojen merimaisemien äärellä ja kosken pauhussa syntyy oivalluksia, ratkaistaan haasteita ja koetaan yhdessä. Merenrantakaupunkiemme idyllisillä kujilla, maaseutumaisemassa ja rajaseudun metsissä olet hetken täydellisessä ympäristössä, ilman arjen rajoitteita.

Unohtumattomia elämyksiä voi löytyä yllättävän läheltä!

Meren äärellä

Koe sykähdyttäviä luontokokemuksia, ihaile upeita maisemia ja nauti laadukkaista ja leppoisista puitteista kun kokoustat itäisen Suomenlahden rannalla. Valittavanasi on toinen toistaan upeampia kohteita, joissa voit kokoustaa ja hankkia elämyksiä. Haluaisitko mieluiten kokea yli satavuotiaan höyrypanimon tunnelman, rauhoittua luonnon keskellä ja käydä meriretkillä kalastamassa ja katsastamassa hylkeitä, vai satsaatko luksukseen ja yhdistät pakettiisi oman kokin, meriretken, golfturnauksen ja savusaunan?

Lue lisää

Merellä

Itäisen Suomenlahden saaristo lumoaa kauneudellaan. Oletko jo nähnyt Kaunissaaren loputtoman pitkät hiekkarannat, Itämeren suurimman meritaistelun rauniot Kotkan edustalla Kukourissa, Tammion idyllisen kalastajakylän tai Rankin kasarmit ja sääaseman? Järjestä unohtumaton kokous- tai virkistysmatka tilausristeilyllä tai meriluonnon keskellä saaressa. Loviisan, Pyhtään, Kotkan, Haminan ja Virolahden edustalla on useita historiallisia, sykähdyttävän kauniita saaria, joihin voit tilata oman räätälöidyn risteilysi. Saaristossa majoitut ja kokoustat vaikkapa ihan oman saaren rauhassa.

Lue lisää

Joen varrella

Varaa kokous- tai virkistysmatka joen varrelle ja ammenna energiaa kosken pauhusta. Historian käänteitä todistanut Kymijoki virtaa ainutlaatuisen alueemme läpi mereen viiden joenhaaran voimin. Jokaisella jokihaaralla on omanlainen suistonsa, jotka tarjoavat upeat puitteet mieleenpainuville luontokokemuksille etsitpä sitten rauhoittumista, vatsanpohjaa kutkuttavaa seikkailua tai verrattomia kala-apajia. Ihaile luontoa, sen rikkautta ja jylhää ulkomuotoa. Vesimassan vellonnassa on valtava voima. Täällä kosken pauhussa syntyy oivalluksia, ratkaistaan haasteita ja koetaan yhdessä.

Kaupungissa

Kotkassa kokoustat huipputiloissa ja yhdistät matkaasi monenlaista nähtävää ja koettavaa. Nauti kokous- tai virkistysmatkasi ohessa Kotkan ainutlaatuisista, palkituista puistoista, herkuttele huippuravintoloissa ja fiilistele satamakaupungin tunnelmaa. Pikkukaupungin idyllistä tunnelma tarjoilevat Hamina ja Loviisa, joiden kortteleista löydät toinen toistaan söpömmät kahvilat ja menneiden aikojen tuhannet tarinat. Näistä kaikista saat loistavia kokous-, majoitus- ja ravintolapalveluita räätälöitynä omiin tarpeisiisi.

Elä­mys­mil­jöös­sä

Huippukokin valmistama korsupiknik Suomen Kiinan muurin eli maan suurimman rakennusprojektin Salpalinjan uumenissa on elämys, joka ei unohdu. Tai haluaisitteko tiimisi kanssa maistella alkuviljoista pantua, kansainvälisesti palkittua olutta ja tutustua panimotoimintaan renesanssilinnassa asuvan kreivin opastuksella? Kotkan, Haminan ja Loviisan alueet ovat pullollaan ainutkertaisia elämyksiä, joita voit kokea kokous- tai virkistysmatkasi ohessa. Olet taatusti kuullut myös Strömforsin ruukista ja Hamina Bastionista. Näitä et voi kokea missään muualla.

Luonnossa

Kokousta luontoelämysten äärellä Salpalinjan tuntumassa tai autiolla saarella itäisellä Suomenlahdella.

Me autamme sinua matkasi suun­nit­te­lus­sa

Ammattilaistiimimme auttaa sinua räätälöimään juuri sinun ryhmällesi sopivan matkan kaakon elämysten äärelle.

Ota yhteyttä!

Mat­kan­jär­jes­tä­jän uutiskirje

Lähetämme noin kolme kertaa vuodessa matkanjärjestäjän uutiskirjeen. Tilaa omasi alla olevasta linkistä. Lue aiemmin lähettämiämme kirjeitä tästä:

Tilaa matkanjärjestäjän uutiskirje

Varaa elämyksiä matkallesi verk­ko­kau­pas­tam­me

Varaa

Mat­kai­lua­lan uutisia alueeltamme

Poimintoja blogistamme