Kahvilat

Makeat ja suolaiset herkut katoavat silmänräpäyksessä parempiin suihin. Vaikeaa on vain valinta: ottaisiko perinteisen posson vai herkullisen lihapiirakan?

Tuhannen tuskan kahvila

Pieni on kaunista. Niin on myös käytetty, rakkaudella tehty tai itse valmistettu.

Lue lisää

Loviisan Kappeli

Loviisan Kappeli palvelee uudessa loistossaan hyvän ruuan, juoman, leivosten ja kauniin ympäristön kera.

Lue lisää

Konditoria Huovila

Konditoria Huovila on vuonna 1966 perustettu perinteitä kunnioittava konditoria-kahvila. Konditoria on aivan Haminan keskustassa ja päätuotteitamme ovat täytekakut, voileipäkakut, pikkusuolaiset ja kahvileivät.

Lue lisää

Villa Munkholma

Kahvila‐ravintola Villa Munkholma sijaitsee upeissa maisemissa Kymijoen rannan Koskipuistossa. 

Lue lisää

Kahvila Dagmar

Kahvila Dagmarin löydät Langinkoskelta. Se toimii Langinkosken keisarillisen kalastusmajan yhteydessä myös talvikaudella.

Lue lisää

Marina Cafe Laituri

Marina Cafe Laiturin terassille poikkeat helposti läheisestä Sapokan vesipuistosta nauttimaan merimaisemasta ja vierasvenesataman hyörinästä. Monipuolisista tarjottavista mainittakoon erityisesti suussa sulavat voisilmäpullat, jotka ovat Laiturin erikoisuus. Talviaikaan sauna lämpiää päivittäin innokkaille uimareille.

Tutustu

Kotkan torikahvila

Ei riitä, että maankuulua Possoa kuvailee – rapea ja ohut sokerikuorrutteinen munkki, joka kätkee sisäänsä omenamarmeladisydämen – se pitää itse kokea. Possoja on leivottu Kotkassa 1940-luvulta lähtien, ja mikäpä olisikaan aidompi ympäristö Posson nauttimiseen kuin torikahvila? Vaan eipä tarvitse suolaisen ystävänkään pettyä: kahvin kyytimeksi löytyy lähes yhtä kuuluisa lihapiirakka.

Konditoria-kahvila Hygge

Kahvila-konditoria Hygge on herkkusuun paratiisi. Hyggessä nautiskelet leivonnaiset kahvikupposen kera kiireettömästi ja rennosti. Hyggen makoisat, kauniit ja ammattitaidolla valmistetut herkut eivät jätä ketään kylmäksi.

Tutustu

Varaa matkallesi elämyksiä verkkokaupastamme

Varaa

Poimintoja blogistamme