Kahvilat

Makeat ja suolaiset herkut katoavat silmänräpäyksessä parempiin suihin. Vaikeaa on vain valinta: ottaisiko perinteisen posson vai herkullisen lihapiirakan?

Marina Cafe Laituri

Marina Cafe Laiturin terassille poikkeat helposti läheisestä Sapokan vesipuistosta nauttimaan merimaisemasta ja vierasvenesataman hyörinästä. Monipuolisista tarjottavista mainittakoon erityisesti suussa sulavat voisilmäpullat, jotka ovat Laiturin erikoisuus. Talviaikaan sauna lämpiää päivittäin innokkaille uimareille.

Tutustu

Kotkan torikahvila

Ei riitä, että maankuulua Possoa kuvailee – rapea ja ohut sokerikuorrutteinen munkki, joka kätkee sisäänsä omenamarmeladisydämen – se pitää itse kokea. Possoja on leivottu Kotkassa 1940-luvulta lähtien, ja mikäpä olisikaan aidompi ympäristö Posson nauttimiseen kuin torikahvila? Vaan eipä tarvitse suolaisen ystävänkään pettyä: kahvin kyytimeksi löytyy lähes yhtä kuuluisa lihapiirakka.

Konditoria-kahvila Hygge

Kahvila-konditoria Hygge on herkkusuun paratiisi. Hyggessä nautiskelet leivonnaiset kahvikupposen kera kiireettömästi ja rennosti. Hyggen makoisat, kauniit ja ammattitaidolla valmistetut herkut eivät jätä ketään kylmäksi.

Tutustu

Villa Mukholma

Kahvila‐ravintola Villa Munkholma sijaitsee upeissa maisemissa Kymijoen rannan Koskipuistossa. Koskipuisto on oivallinen retkipaikka, kuin erämaa keskellä kaupunkia. Tällä kerralla rohkenemme suositella, että jätät eväät kotiin – Villa Munkholman leivonnaiset ovat nimittäin vertaansa vailla!

Tutustu