Kahvilat

Makeat ja suolaiset herkut katoavat silmänräpäyksessä parempiin suihin. Vaikeaa on vain valinta: ottaisiko perinteisen posson vai herkullisen lihapiirakan?

Paussi

Bar & Cafe Paussi Kotkan Kauppatorin sydämessä tarjoaa viihtyisät puitteet kupilliselle kahvia tai miksei lasilliselle kuohuvaa. Paussissa nautit myös paikalliset lihapiirakat ja possot maukkaina heti aamusta ovien avauduttua.

Lue lisää

Tuhannen tuskan kahvila

Pieni on kaunista. Niin on myös käytetty, rakkaudella tehty tai itse valmistettu.

Lue lisää

Loviisan Kappeli

Loviisan Kappeli palvelee uudessa loistossaan hyvän ruuan, juoman, leivosten ja kauniin ympäristön kera.

Lue lisää

Konditoria Huovila

Konditoria Huovila on vuonna 1966 perustettu perinteitä kunnioittava konditoria-kahvila. Konditoria on aivan Haminan keskustassa ja päätuotteitamme ovat täytekakut, voileipäkakut, pikkusuolaiset ja kahvileivät.

Lue lisää

Kahvila Dagmar

Kahvila Dagmarin löydät Langinkoskelta. Se toimii Langinkosken keisarillisen kalastusmajan yhteydessä myös talvikaudella.

Lue lisää

Marina Cafe Laituri

Marina Cafe Laiturin terassille poikkeat helposti läheisestä Sapokan vesipuistosta nauttimaan merimaisemasta ja vierasvenesataman hyörinästä. Monipuolisista tarjottavista mainittakoon erityisesti suussa sulavat voisilmäpullat, jotka ovat Laiturin erikoisuus. Talviaikaan sauna lämpiää päivittäin innokkaille uimareille.

Lue lisää

Kotkan torikahvila

Ei riitä, että maankuulua Possoa kuvailee – rapea ja ohut sokerikuorrutteinen munkki, joka kätkee sisäänsä omenamarmeladisydämen – se pitää itse kokea. Possoja on leivottu Kotkassa 1940-luvulta lähtien, ja mikäpä olisikaan aidompi ympäristö Posson nauttimiseen kuin torikahvila? Vaan eipä tarvitse suolaisen ystävänkään pettyä: kahvin kyytimeksi löytyy lähes yhtä kuuluisa lihapiirakka.

Lue lisää

Konditoria-kahvila Hygge

Kahvila-konditoria Hygge on herkkusuun paratiisi. Hyggessä nautiskelet leivonnaiset kahvikupposen kera kiireettömästi ja rennosti. Hyggen makoisat, kauniit ja ammattitaidolla valmistetut herkut eivät jätä ketään kylmäksi.

Lue lisää

Tulikukko

Tervetuloa rauhoittumaan laineiden ääreen, Sapokan vesipuiston merelliseen tunnelmaan! Rantapaviljonki Tulikukko on aurinkoisen palvelun kahvila-ravintola.

Lue lisää

Kärkisaaren kesäkahvila

Kesäkahvila Kärkisaaressa pääset herkuttelemaan tuoreilla leivonnaisilla ja maukkaalla kahvilla. Kesäkahvilan omat herkut, lohivene ruiskuorella, limeruudut ja Kärkisaaren suklaa-limekakku houkuttelevat nautiskelemaan kesäisestä kahvihetkestä idyllisissä merimaisemissa.

Lue lisää

Santa Café

Santalahti Resortin Santa Café kutsuu rentoutumaan, kun haluat pitää tauon aktiviteettien parista tai hiekkarannalla loikoilusta! Santa Café on viihtyisä ”olohuone”, joka toimii myös Santalahti Resortin vastaanottona ja infopisteenä. Kesäisin Santá Cafessa tarjoillaan herkullinen aamupala sekä maistuvia ruoka-annoksia. Suosituimpia herkkuja ovat vuosien varrella olleet mm. paistetut muikut, etanat, caesar salaatti ja nachot.

Lue lisää

Varaa elämyksiä matkallesi verkkokaupastamme

Varaa

Poimintoja blogistamme