Santalahti Resort

Santalahti Resort on viiden tähden majoittaja Kotkan Mussalossa. Yöpymisvaihtoehtoja on lukuisia telttailusta luksushuoneistoihin. Alueella on myös runsaasti harrastusmahdollisuuksia vesillä liikkujille, patikoijille, pyöräilijöille, golffaajille – kuten myös talviliikkumiseen. Upeat merimaisemat luovat täydelliset puitteet lomallesi.

Lomakeskuksen monipuoliset majoitusmahdollisuudet sopivat niin perheille kuin isommillekin seurueille. Pystytä telttasi tai parkkeeraa matkailuautosi/-vaunusi merelliseen miljööseen laadukkaiden palvelujen äärelle. Mökkien ja 10 hengen merenrantahuoneistojen lisäksi upea Villa Aava majoittaa peräti 18 henkilöä. Täysin varustellut ja tyylillä sisustetut huoneistot ja mökit tuovat ripauksen luksusta lomaasi. Santalahdessa viet leiriytymisenkin aivan uudelle tasolle, kirjaimellisesti. Vai miltä kuulostaisi glamping (=glamour camping), telttailu arjen ja maantason yläpuolella puunrunkoihin viritetyssä majapaikassa?

Santalahdessa nautit monipuolisista palveluista, kuten suloisesta aamusaunasta ja pulahduksesta virkistävään veteen. Haukkaa aamupala vaivattomasti Santa Caféssa ja hienohiekkaiselle uimarannalle tepsuttelet muutamissa minuuteissa. Käytössäsi on myös Minigolf Par, Beach Volley -kentät, lasten seikkailupuisto, luontopolut ja välinevuokraus SUP-laudoille ja polkupyörille, sekä talvisin lumikengille ja suksille.  

Lue myös YLEn uutinen Santalahdesta matkailukohteena vuodelta 2020.