Santalahti Resort

Santalahti Resort är en femstjärnig inkvartering på Mussalö i Kotka. Där finns många alternativ för övernattning, från tältning till lyxvåningar. I området finns också många möjligheter till fritidsaktiviteter i vatten, för vandring, cykling, golf – liksom också för vinteraktiviteter. Magnifika havsutsikter skapar en perfekt miljö för din semester.

Semestercentrets breda utbud av inkvartering passar såväl familjer som större sällskap. Ställ upp ditt tält eller parkera din husbil eller husvagn i en havsmiljö med service av hög kvalitet. Utöver stugor och lägenheter för 10 personer vid havet har magnifika Villa Aava plats för upp till 18 personer. Lägenheterna och stugorna med komplett utrustning och stilig inredning ger din semester en aning lyx.

På Santalahti når också camping en alldeles ny nivå, bokstavligen. Eller vad säger du om glamping (=glamour camping), tältning utanför vardagen och upphängd i träden ovanför marken?

Santa Glass Villas är villor med upplevelser som designats för njutning för två personer, där vardagen lämnas utanför. Det vackra läget vid havsstranden ger magnifika utsikter och naturens skönhet finns nära hela tiden tack vare glasväggarna. På terrassen finns en egen bubbelpool som står redo året runt och som rengörs och fylls på nytt med varmt vatten för varje kund. Fönstren är spegelglas på utsidan. Och trots att du befinner dig i öppet landskap, tar gardinerna hand om din avskildhet.

På Santalahti njuter du av mångsidig service, såsom en behaglig morgonbastu och ett dopp i uppfriskande vatten. Avnjut frukost bekvämt på Santa Café och tassa till badstranden med finkornig sand på några minuter. Du har också tillgång till Minigolf Par, Beach Volley-plan, barnens äventyrspark, naturstigar och uthyrning av utrustning för SUP-brädor, elcyklar, fatbike och vanliga cyklar samt på vintern snöskor och skidor. 

På Santa Café finns ett mysigt ”vardagsrum” som också fungerar som reception och info på Santalahti Resort. Santa Café har en glasterrass med tak samt två solterrasser, gratis wifi och bar. På sommaren njuter du av smakliga rätter på terrassen och i minimarket köper du med dig något smått att äta, barnmat eller mat för sällskapsdjur.

De mest avslappnande och lyxiga konferenslokalerna och festlokalerna vid havet finns på Santalahti. Är stiliga Villa Aava estraden för din fest eller stämningsfulla Lapin Kota den rätta platsen för en konferens och Takkatupa en perfekt miljö för julfesten? Vilket du än väljer, vistelsen fulländas av catering som skapas av de främsta kockarna och av den behagliga värmen i rökbastun i en grotta eller i en traditionell bastu. Berätta om dina önskemål – på Santalahti får du ett fulländat paket!

Läs kundrespons om Santalahti och bekanta dig med objektet på Santalahti webbplats: