Inkvartering

Inspireras av Kotka-Fredrikshamn-regionens mångsidiga inkvarteringsutbud med både naturnära och urbana destinationer. En kåta på älvbranten, enkelt boende omgivet av hav, en skärgårdsstuga med hög hyggefaktor eller stugliv på soldränkta sandstränder? I anslutning till många inkvarteringsalternativ ordnas även mångsidiga aktiviteter från rally till bastubad i fantastiska havs- och älvlandskap. Om du drabbas av beslutsångest – planera en hel turné! Vi behåller dig gärna en längre tid!

Hotell

Hotellen i Kotka, Fredrikshamn och Lovisa bjuder på god stämning. Välj ett boende som matchar din smak och dina intressen. Vill du bo nära golfbanan eller kanske semestra på spa? Här finns även urbana boendealternativ i historiska miljöer.

Läs mer

Stugor och villor

Den vedeldade bastuns lena värme, en grillkväll på terrassen med utsikt över stranden och helande sömn i en hemtrevlig miljö nära naturen. Låter bra, eller hur?

I Kotka-Fredrikshamn-regionen semestrar du nära naturen och här finns många fina alternativ att välja mellan för stugsemestern. Här kan du hyra en stuga eller villa på stranden, bara ungefär en timmes bilfärd från Helsingfors. Eller suktar du efter äventyr till sjöss, med besök till en äkta fiskarby? Vi har det också.

 

Läs mer

Unika boender

Vill du göra semestern till något extra? Vad sägs om en natt i en kupolformad bivack, på en ö i gränszonen eller på älvbranten under stjärnhimlen? Eller en natt i en historisk spetsvilla i staden, men ändå vid havet?

Läs mer

Camping

De havsnära campingområdena längs med Finlands sydöstra kust och i Finska vikens skärgård lockar friluftsmänniskorna. Semestra i naturen med maximal avkoppling, gräv ned fötterna i sanden och låt kafépersonalen sköta matlagningen.

Läs mer
metsonmajoitus

B&B

Längtar du till lugnet på landet eller lockar Kymmenes älvs fiskevatten? I Kotka-Fredrikshamn-regionen hittar du högklassiga och stämningsfulla bed & breakfast-boenden för båda ändamålen. 

Sov i en stämningsfull bod, kammaren vid strandbastun eller ett exklusivt gästhus. På dagarna kan du bekanta dig med ekologisk odling, vandra i naturen, rida, gå på klippklättring eller fågelskådning – men stadens utbud av shopping, kaféer och parker är alltid nära.

Läs mer

Boka upplevelserna för din resa i vår webbutik!

Läs mer

Axplock från bloggen