Unika boenden

En inkvartering kan vara så mycket mer än en varm säng att lägga sig i och ett täcke att dra över huvudet. Kotka-Fredrikshamn-regionen har många upplevelserika logialternativ att erbjuda för dig som vill ha något utöver det vanliga.

Santa Glass Villas

Santa Glass Villas erbjuder njutningsfulla upplevelser i femstjärniga Santalahti Resort i Kotka. Glasvillorna för två personer är fullt utrustade och garanterar en avkopplande semester med egen bubbelpool på altanen samt fri sikt över det vackra landskapet från hela huset.

Santa Glass Villas

Erämys Keisarin Kosket: LAAWU

Semesterdestinationen Kultaan Koskitila vid Kymmene älv erbjuder unika och lyxiga upplevelser i de nya glampingboendena AuroraHut och LAAWU för två personer. I den flytande iglon AuroraHut har du fri utsikt över solnedgången och stjärnhimlen öppnar sig framför dig direkt från sängen. Tillbringa en unik natt på vågorna i Kymmene älv!

Erämys Keisarinkosket

Aalto Apartments Sunila

Alvar Aalto ritade cellulosafabriken och bostadsområdet i Sunila 1936–39. Sunila är en vacker skogsförort och arkitektmästarens mest omfattande verk. De harmoniska och stämningsfulla Aalto Apartments-lägenheterna garanterar en unik upplevelse. Lägenheterna passar kvalitetsmedvetna resenärer med intresse för arkitektur och design.

Aalto Apartments Sunila

Seppälä fårfarm

Valla får på semestern! Luta dig tillbaka mot fårets mjuka päls och lyssna på flocken som tuggar gräs i hagen. Känn värmen och vilan sprida sig i kroppen. Här skapar vi unika produkter och upplevelser med hjälp av nöjda och friska djur, just för dig. Vår musa är det finska fåret.

Seppälä fårfarm

Vimpa Islands

Vimpa Islands Vikingö på ön Rakin Kotka bjuder besökarna på extraordinära naturupplevelser och både fartfyllda och lugna aktiviteter. På ön bor du bekvämt i de stämningsfulla stugorna Kotkanpesä, Suomun tupa, Lokinpesä och Yökyöpeli. En vackrare ö får man leta efter. På naturstigen i varierande terräng passerar du sandstränder, flyttblock och ett fågeltorn längst in i viken. Även om du skulle stanna en månad, skulle du lätt hitta en ny picknickplats vid havet varje dag.

Läs mer

Kupolbivacken Pallokorsu

Vad sägs om en natt i en kupolformad bivack, tryggt mellan en halvmeter tjocka betongväggar? Packa en varm sovsäck och ett liggunderlag och ta kurs mot Bunkermuseet i Vederlax. På träbritsen i kupolbivacken Pallokorsu sover tre till fyra personer bekvämt. Gästerna har tillgång till museets köksutrymmen med kylskåp och spis och det finns också möjlighet att tillaga kvällsmaten på den närliggande grillplatsen.

Kupolbivacken Pallokorsu

Boka upplevelserna för din resa i vår webbutik!

Boka här