Stugor och villor

I Kotka, Fredrikshamn och Lovisa hittar du högklassiga uthyrningsstugor. Stugliv med alla bekvämligheter mitt i en fantastisk natur – avkoppling när den är som bäst. Bekanta dig med alternativen och boka din semester!

Santalahti Resort

Santalahti Resort är ett femstjärnigt semestermål vid en fantastisk sandstrand på Mussalö i Kotka. Vi har allt från camping och stugor till lyxiga semesterlägenheter. I området finns många möjligheter för en aktiv semester: vattensport, vandring, cykling, golf – även vinteraktiviteter.

Santalahti Resort

Suomen Kotteria

En stugsemester vid vattnet är det somriga alternativet för spasemestern. Suomen Kotterias högklassiga stugor är trivsamma vinterbonade strandvillor nära naturen i Pyttis och Kotka, bara en dryg timmes bilfärd från Helsingfors.

Suomen Kotteria

Fagerö semesterstugor

Fagerö (Pyttis Fagerö) är östra Finska vikens pärla. Semesterstugorna ligger inbäddade mellan öns oändliga sandstränder och tallskogar. Här hittar du avkoppling i det fria och välsmakande delikatesser i öns kafé, Cafe Mustikka. Fagerö nås med förbindelsefärja från Kotka och resan tar 1,5 timme.

Fagerö semesterstugor

Rönnäs Seaside Resort

Rönnäs Seaside Resort ligger nära havet i Lovisa, en timmes resväg österut från huvudstadsregionen. Rönnäs erbjuder en lugn miljö för familjesemestern, konferenser och rekreation året om. De välutrustade och moderna stugorna har alla bekvämligheter från kök till bastu och eldstad. I anslutning till inkvarteringen erbjuds guidade fisketurer, måltidstjänster och naturaktiviteter.

Rönnas Seaside Resort

Villa Marianne

Villa Marianne i byn Huruksela i Kotka gör även den mer kräsne resenären nöjd. På Kymmene älvs strand kan du njuta av livet till fullo, bada bastu eller koppla av i badtunnan och låta blicken vila på landskapet som lever med årstiderna. Timmervillan med tre sovrum erbjuder en modern miljö för en trivsam vistelse.

Villa Marianne

Rääntiö

Längtar du efter att byta vardagsstressen mot friden i skärgården? Ta semester på ön Rääntiö utanför Vederlax i östra Finska viken. Stugan som ligger på öns östkust har utsikt över hisnande soluppgångar och det vackra havslandskapet. Vardagen försvinner redan under den tio minuter långa båtfärden från fastlandet till ön.

Rääntiö

Vimpa Islands

Vimpa Islands på ön Rakin Kotka erbjuder bekväm logi i de stämningsfulla stugorna Kotkanpesä, Suomun tupa, Lokinpesä och Yökyöpeli. En vackrare ö får man leta efter. På naturstigen i varierande terräng passerar du sandstränder, flyttblock och ett fågeltorn längst in i viken. Även om du skulle stanna en månad, skulle du lätt hitta en ny picknickplats vid havet varje dag.

Vimpa Islands

Pyhtään Vuokramökit

Pyhtään Vuokramökit är en husdjursvänlig stugby i Tuskas, 76 km från Borgå, 20 km från Kotka och 125 km från Helsingfors-Vanda flygplats. Strandstugorna har en hög utrustningsstandard och en fin utsikt över havet. Här erbjuds fridfulla omgivningar för vistelse i naturen med vandring, simning och fiske.

Pyhtään vuokramökit

Boka upplevelserna för din resa i vår webbutik!

Varaa

Axplock från bloggen