Rönnäs Seaside Resort

I Rönnäs Seaside Resort, en timmes resväg från huvudstadsregionen, erbjuds boende i 16 olika stora stugor och villor på fastlandet och i den fantastiska skärgården. Inkvartering erbjuds året om. Alla stugor är välutrustade med kök, bastu och eldstad samt andra moderna bekvämligheter och i anslutning erbjuds aktiviteter och service.

De naturnära aktiviteterna på land och till sjöss samt kringservicen som kan beställas till villorna garanterar en upplevelserik och avkopplande vistelse. Det havsnära landskapet bjuder på fina utflyktsmöjligheter under alla årstider, med eller utan guide. Vad sägs om en hurtig cykeltur i vackra landskap, en skön bastukväll med maximal avslappning eller en båttur med havsvinden i håret? I Rönnäs finns ett mångsidigt utbud av aktiviteter, vi har något för alla. Golfsäsongen i Rönnäs är bland de längsta i Finland och vår bana är både välkänd och populär.

Pernå skärgård i östra Finska viken är känd för sina fiskrika vatten och äventyrliga fisketurer. Pernåviken och Lillpernåviken är två av de längsta havsvikarna på Finlands sydkust. Det vidsträckta havsområdet är också ett Natura 2000-område. Fågelbeståndet i skärgården är mycket mångsidigt och de solande sälarna på klipporna erbjuder ett nöjsamt skådespel.