Rönnäs Seaside Resort

Rönnäs Seaside Resort sijaitsee Loviisan merellisissä maisemissa tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta itään. Rönnäs tarjoaa ympäri vuoden rauhallisen miljöön perhelomailuun, kokoustyöskentelyyn ja virkistäytymiseen. Majoituksen oheen on tarjolla opastettuja kalastusretkiä, ateriapalveluita ja luontoaktiviteetteja.

Rönnäsissä on vuokrattavana 16 erikokoista mökkiä ja huvilaa mantereella ja upeassa saaristossa ympäri vuoden. Kaikki mökit ovat hyvin varusteltuja, sisältäen oman keittiön, saunan, tulisijan sekä muita nykyaikaisia mukavuuksia.

Luonnonläheiset aktiviteetit maalla ja merellä sekä oheispalvelut huviloissa tuovat virkistäviä elämyksiä päivään. Merellisissä maisemissa on mukava liikkua vuodenajasta riippumatta niin omatoimisesti kuin oppaan kanssa. Miltä kuulostaisi reipas pyörälenkki maisemista nauttien, ihana hemmotteluilta saunalla rentoutuen tai vaikka veneretki merituulia tuoksutellen? Rönnäsissä järjestetään monipuolisesti erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia ja vaihtoehdoista löytyy varmasti jokaiselle sopivaa tekemistä. Rönnäsin golfkausi on maamme pisimpiä ja kentällä on hyvä tunnettavuus ja maine.

Pernajanlahden saaristo itäisellä Suomenlahdella on tunnettu kalaisista vesistään ja huikean jännittävistä kalastusretkistään. Lahti kuuluu yhdessä Pienen Pernajanlahden kanssa etelärannikon pisimpiin merenlahtiin. Laaja merialue on myös Natura 2000 -kohde. Saariston lintukanta on erittäin monipuolinen ja hylkeiden auringonottoa kallioluodoilla on mieluisaa seurata.