Aktiviteetit

Melo, suppaile, pyöräile, purjehdi, kalasta, pulahda kylmään veteen tai lähde hevosvaellukselle. Kaakkois-Suomen luonto tarjoaa upeat puitteet kaikenlaisille aktiviteeteille.

Santalahti Resort

Santalahdesta löydät laajan valikoiman erilaisia aktiviteetteja golfista lumikenkäilyyn ja charter meriretkistä yksityisiin joogatunteihin sekä sykähdyttävän kauniin merenrantamiljöön patikointiin. Vuokraa välineitä paikanpäältä ja vietä rento ja monipuolinen loma tässä viiden tähden lomakeskuksessa.

Lue lisää

Aeronautica Arena

Kaipaatko aktiivista tekemistä, uusia kokemuksia ja ehkä jopa itsesi ylittämistä? Miltä kuulostaisi lentotunneli, sisäsurffi, elämyslennot tai safari? Aeronauticalta pääset vaikka kopterilla Tallinnaan, veneellä Strukan sulkujen läpi saaristoon, vesitasolla lounaalle autiolle saarelle tai laskemaan koskea yön yli eräoppaan
kanssa.

Lue lisää

Risteilyt

Hyppää MeriSet-risteilylle Kotkansaarella sijaitsevan Sapokan sataman laiturilta. M/s Vikla I, M/s Vikla II ja M/s Vikla III vievät sinut ainutlaatuisen kauniiseen Itäisen Suomenlahden saaristoon.

Lue lisää

Merikeinun Alpakat

Anna Alpakan pehmentää päivääsi! Merikeinun Alpakat-tilalta saat hyvää oloa eläimistä, luonnosta ja maalaismiljööstä.

Lue lisää

Pyöräily

Kaakkois-Suomen pyöräilyreitit odottavat sinua. Hyppää fillarisi selkään ja tule ihailemaan maisemiamme!

Lue lisää
Valkmusan kansallispuisto

Patikointi

Haluatko sinä viettää vapaapäiväsi mieluiten metsän siimeksessä? Meillä on monenlaisia patikointireittejä.

Lue lisää

Melonta

Suomi on melomisen paratiisi ja Kymijoki tarjoaa upean ympäristön vesillä liikkumiseen. Paikalliset yrittäjät toimittavat sinulle kanootin haluamaasi kohteeseen ja hakevat sen pois sieltä mihin päädyt seikkailullasi.

Lue lisää

Seppälän lammastila

Salpalinja-pyöräilyreitin varrella sijaitsevalla Seppälän lammastilalla ja lomalaitumella seurueesi voi avustaa lampaiden hoitamisessa ja rapsuttamisessa, kurvata ostoksille 10 minuutin ajomatkan päässä sijaitsevaan Zsar-kauppakeskukseen, soudella lähijärvillä oppaamme kanssa tai vaeltaa Salpalinjan bunkkereiden kätköissä.

Lue lisää

Jokikalastus

Kalastus on keskeinen osa Kymijoen historiaa. Korkeakoskenhaara on syvä ja vuolasvirtainen ja Langinkoskenhaara perhokalastajien valtakuntaa. Ja tässä vasta kaksi esimerkkiä.

Lue Lisää

Lohilaani

Nauti jokikalastuksesta kuuluisalla Siikakoskella. Kymijoki on Etelä-Suomen parhaimpia lohijokia.

Lue lisää

Koskenlasku

Kymijoen upeat kosket tarjoavat vauhdin hurmaa sille joka uskaltaa. Hyppäätkö mukaan?

Lue lisää

Suppailu

SUP-lautailu, tai suppailu, on vesiliikunnan tuorein trendilaji. Sup-laudan voit vuokrata esimerkiksi Santalahden lomakeskuksesta, Varissaaresta tai alueemme asiantuntevista melontayrityksistä

Hevosvaellukset

Eläinrakkaille ja erähenkisille matkailijoille Kaakkois-Suomi tarjoaa hevosvaelluksia. Klikkaahan tästä niin pääset hepan selkään!

Lue lisää

Koskiuinti ja surffaus

Koskiuinti Kultaankoskessa on unohtumaton kokemus. Laakean kallion päällä alle metrin syvyisessä vedessä liu’ut kuin vesiliukumäessä. Vai haluatko tietää, mitä todellinen jokiboogie on? Hyppää lainelaudalle ja surffaa menemään!

Tutustu

Vesijetit

Vauhdin hurmaa saat vesijetin kyydissä. Vuokraamon löydät Kotkasta.

Lue lisää

Kylmävesiuinti

Kylmävesiuinti antaa energiaa ja vähentää stressiä. Näin uskovat monet kylmävesiuinnin aktiiviset harrastajat. Laji on vahvasti addiktoivaa; moni jää kylmän veden koukkuun ensimmäisestä kokeiluista.

Lue lisää

Saunat

Sauna on suomalaisuuden ydintä. Savusaunan perinteiset löylyt vai citysaunan trendikkyys? Meiltä löytyy kokonainen saunakulttuuri, josta jokainen löytää omansa.

Lue lisää

RIB-veneajelut

Tutustu Kotkan ihmeelliseen saaristoon upealla tavalla, kovapohjaisen RIB-kumiveneen kyydissä.

Lue lisää

Saaristo

Itäisen Suomenlahden saaristo on upea retkeilykohde joko omalla veneellä tai ilman. Tutustu kaakkoisrannikon saariin ja saaristoliikenteeseen, pakkaa reppusi ja vietä unohtumaton päivä merellä.

Lue lisää

Karting

Tule viihtymään ympärivuotiselle ja vauhdikkaalle sisäkartingradalle Strömforsin ruukkiin!

Eagle Kartingista vuokraat myös sähköfatbiken ja saat ohjeet ja kartan suosituille maastopyöräilyreiteille upeissa Ruotsinpyhtään erämaametsissä.

Eagle Karting

Varaa elämyksiä matkallesi verkkokaupastamme

Varaa

Poimintoja blogistamme