Aktiviteetit

Löytöretkeilijän Itärannikko odottaa! Tule suppailemaan, patikoimaan, pyöräilemään, kalastamaan Itäiselle Suomenlahdelle, melomaan mahtavalle Kymijoelle tai kokeilemaan sisäsurffia tai tuulitunnelia. Maaseudun rauhasta löydät myös sydämiä sulattavia alpakoita ja lampaita, monenlaisia sauna- ja offroad-elämyksiä sekä seikkailua saaristossa.

Aeronautica Arena

Kaipaatko aktiivista tekemistä, uusia kokemuksia ja ehkä jopa itsesi ylittämistä? Miltä kuulostaisi lentotunneli, sisäsurffi, elämyslennot tai safari? Aeronauticalta pääset vaikka kopterilla Tallinnaan, veneellä Strukan sulkujen läpi saaristoon, vesitasolla lounaalle autiolle saarelle tai laskemaan koskea yön yli eräoppaan kanssa.

Aeronautica Arena

Patikointi

Haluatko sinä viettää vapaapäiväsi mieluiten metsän siimeksessä? Meillä on monenlaisia patikointireittejä.

Patikointi

Pyöräily

Kaakkois-Suomen pyöräilyreitit odottavat sinua. Hyppää fillarisi selkään ja tule ihailemaan maisemiamme!

Pyöräily

Melonta

Suomi on melomisen paratiisi ja Kymijoki tarjoaa upean ympäristön vesillä liikkumiseen. Paikalliset yrittäjät toimittavat sinulle kanootin haluamaasi kohteeseen ja hakevat sen pois sieltä mihin päädyt seikkailullasi.

Melonta

Kalastus

Kymijoki on eteläisen Suomen paras lohijoki. Sen lukuisat haarat ja suistot sekä paikallisten yrittäjien palvelutarjonta luovat lukuisia mahdollisuuksia kalastukseen.

Myös itäinen Suomenlahti tarjoaa upeat puitteet kalastukselle. Tutustu paikallisten yrittäjien palvelutarjontaan ja muista piipahtaa saariston perinteisissä kalastajakylissä.

Merikalastuksen sesonkiaika on huhti-toukokuussa sekä loka-marraskuussa. Jokikalastuksen puolestaan heinä-syyskuussa.

Kalastus

Ja vaikka mitä muuta!

Kotieläinpihat, kylmävesiuinti, saunat, suppailu, karting… Itärannikolla on loputtomasti löydettävää. Katso kaikki loput aktiviteettivinkit tämän linkin takaa.

Itärannikon aktiviteettipalvelut

Varaa elämyksiä matkallesi verkkokaupastamme

Varaa

Poimintoja blogistamme