Aktiviteetit

Melo, suppaile, pyöräile, purjehdi, kalasta, pulahda kylmään veteen tai lähde hevosvaellukselle. Kaakkois-Suomen luonto tarjoaa upeat puitteet kaikenlaisille aktiviteeteille.

Santalahti Resort

Santalahdesta löydät laajan valikoiman erilaisia aktiviteetteja golfista lumikenkäilyyn ja charter meriretkistä yksityisiin joogatunteihin sekä sykähdyttävän kauniin merenrantamiljöön patikointiin. Vuokraa välineitä paikanpäältä ja vietä rento ja monipuolinen loma tässä viiden tähden lomakeskuksessa.

Santalahti Resort

Aeronautica Arena

Kaipaatko aktiivista tekemistä, uusia kokemuksia ja ehkä jopa itsesi ylittämistä? Miltä kuulostaisi lentotunneli, sisäsurffi, elämyslennot tai safari? Aeronauticalta pääset vaikka kopterilla Tallinnaan, veneellä Strukan sulkujen läpi saaristoon, vesitasolla lounaalle autiolle saarelle tai laskemaan koskea yön yli eräoppaan
kanssa.

Aeronautica Arena

Risteilyt

Hyppää MeriSet-risteilylle Kotkansaarella sijaitsevan Sapokan sataman laiturilta. M/s Vikla I, M/s Vikla II ja M/s Vikla III vievät sinut ainutlaatuisen kauniiseen Itäisen Suomenlahden saaristoon.

MeriSet-risteilyt

Merikeinun Alpakat

Anna Alpakan pehmentää päivääsi! Merikeinun Alpakat-tilalta saat hyvää oloa eläimistä, luonnosta ja maalaismiljööstä.

Merikeinun Alpakat

Pyöräily

Kaakkois-Suomen pyöräilyreitit odottavat sinua. Hyppää fillarisi selkään ja tule ihailemaan maisemiamme!

Pyöräily
Valkmusan kansallispuisto

Patikointi

Haluatko sinä viettää vapaapäiväsi mieluiten metsän siimeksessä? Meillä on monenlaisia patikointireittejä.

Patikointi

Melonta

Suomi on melomisen paratiisi ja Kymijoki tarjoaa upean ympäristön vesillä liikkumiseen. Paikalliset yrittäjät toimittavat sinulle kanootin haluamaasi kohteeseen ja hakevat sen pois sieltä mihin päädyt seikkailullasi.

Melonta

Seppälän lammastila

Salpalinja-pyöräilyreitin varrella sijaitsevalla Seppälän lammastilalla ja lomalaitumella seurueesi voi avustaa lampaiden hoitamisessa ja rapsuttamisessa, kurvata ostoksille 10 minuutin ajomatkan päässä sijaitsevaan Zsar-kauppakeskukseen, soudella lähijärvillä oppaamme kanssa tai vaeltaa Salpalinjan bunkkereiden kätköissä.

Seppälän lammastila

Kalastus

Kymijoki on eteläisen Suomen paras lohijoki. Sen lukuisat haarat ja suistot sekä paikallisten yrittäjien palvelutarjonta luovat lukuisia mahdollisuuksia kalastukseen.

Myös itäinen Suomenlahti tarjoaa upeat puitteet kalastukselle. Tutustu paikallisten yrittäjien palvelutarjontaan ja muista piipahtaa saariston perinteisissä kalastajakylissä.

Merikalastuksen sesonkiaika on huhti-toukokuussa sekä loka-marraskuussa. Jokikalastuksen puolestaan heinä-syyskuussa.

Kalastus

Lohilaani

Nauti jokikalastuksesta kuuluisalla Siikakoskella. Lohilaanilla voivat jopa perheen pienimmät harjoitella kalastusta. Täällä varmistat kotiinviemiset!

Lohilaani

Koskenlasku

Kymijoen upeat kosket tarjoavat vauhdin hurmaa sille joka uskaltaa. Hyppäätkö mukaan?

Koskenlasku

Suppailu

SUP-lautailu, tai suppailu, on vesiliikunnan tuorein trendilaji. Sup-laudan voit vuokrata esimerkiksi Santalahden lomakeskuksesta, Varissaaresta tai alueemme asiantuntevista melontayrityksistä

Hevosvaellukset

Eläinrakkaille ja erähenkisille matkailijoille Kaakkois-Suomi tarjoaa hevosvaelluksia. Klikkaahan tästä niin pääset hepan selkään!

Hevosvaellukset

Koskiuinti ja surffaus

Koskiuinti Kultaankoskessa on unohtumaton kokemus. Laakean kallion päällä alle metrin syvyisessä vedessä liu’ut kuin vesiliukumäessä. Vai haluatko tietää, mitä todellinen jokiboogie on? Hyppää lainelaudalle ja surffaa menemään!

Koskiuinti ja -surffaus

Kylmävesiuinti

Kylmävesiuinti antaa energiaa ja vähentää stressiä. Näin uskovat monet kylmävesiuinnin aktiiviset harrastajat. Laji on vahvasti addiktoivaa; moni jää kylmän veden koukkuun ensimmäisestä kokeiluista.

Kylmävesiuinti

Saunat

Sauna on suomalaisuuden ydintä. Savusaunan perinteiset löylyt vai citysaunan trendikkyys? Meiltä löytyy kokonainen saunakulttuuri, josta jokainen löytää omansa.

Saunat

RIB-veneajelut

Tutustu Kotkan ihmeelliseen saaristoon upealla tavalla, kovapohjaisen RIB-kumiveneen kyydissä.

RIB-veneajelut

Saaristo

Itäisen Suomenlahden saaristo on upea retkeilykohde joko omalla veneellä tai ilman. Tutustu kaakkoisrannikon saariin ja saaristoliikenteeseen, pakkaa reppusi ja vietä unohtumaton päivä merellä.

Saaristo

Karting

Tule viihtymään ympärivuotiselle ja vauhdikkaalle sisäkartingradalle Strömforsin ruukkiin!

Eagle Kartingista vuokraat myös sähköfatbiken ja saat ohjeet ja kartan suosituille maastopyöräilyreiteille upeissa Ruotsinpyhtään erämaametsissä.

Eagle Karting

Varaa elämyksiä matkallesi verkkokaupastamme

Varaa

Poimintoja blogistamme