Kymijoen ja Itäisen Suomenlahden vedet tarjoavat kalastuksesta innostuneelle Etelä-Suomen parhaimmat apajat. Olitpa merikalastaja, perhokalastaja, lohen narraaja tai harrastelijaheittelijä, kaakon kalavedet eivät jätä ketään kylmäksi. Vaihtoehtoinasi ovat meriretket, kosken kuohut, leppoisat jokisuistot, pilkkijärvet ja lohilammet – joko kera asiantuntevan oppaan tai omatoimisesti. Miten olisi mökkimajoitus rantasaunalla Kymijoen kaarteessa tai saaristossa? Kotkan, Haminan ja Loviisan seudulla haaveittesi kalastusretki toteutuu käden käänteessä!

Kalastus Kymijoella

Kymijoella on rikas historia Venäjän ja Ruotsin rajajokena. Kalastus on keskeinen osa Kymijoen historiaa, sillä Kymijoen lohet olivat haluttua herkkua niin Ruotsin kuin Venäjän hovissa. Joella on useita erityyppisiä kalastuskohteita. Korkeakoskenhaara on syvä ja vuolasvirtainen, kun taas Langinkoskenhaara puolestaan on perhokalastajien valtakuntaa. Kymijoen lukuisat haarat ja suistot tarjoilevat monipuolisia kalastusmahdollisuuksia. Löydät varmasti niistä myös omasi!

Jokikalastus

Merikalastus

Itäinen Suomenlahti tarjoaa monipuoliset kalavedet suojaisten lahtialueiden kuhan ja hauen kalastuksesta aina ulkoluotojen taimenen tyrskykalastukseen ja lohen avomeriuisteluun. Mahdollisuudet ovat hyvät keskittyä tietyn kalalajin pyyntiin tai kuhunkin kalastussesonkiin voi hakea otollisimman saalisvaihtoehdon. Parhaat kalastusalueet löytyvät ulkosaaristosta. Itäisen Suomenlahden aavat ulapat kutsuvat kalastajiaan! Pysähdy kalaretkelläsi vaikkapa Kaunissaaressa tai Tammiossa fiilistelemässä aidon kalastajakylän tunnelmaa.

Saaristo

Varmista saalis ja varaa kalastusopas mukaasi!

Paikalliset yrittäjät ovat kehittäneet monenlaisia palveluita kalastuksesta innostuneiden matkailijoiden varattavaksi. Voit varata vaikkapa kalastusoppaan mukaasi kalaretkelle ja näin varmistaa mahdollisuutesi napata saalista. Katso kaikki tarjolla olevat palvelut verkkokaupastamme!

Verkkokauppa

Lohilaani

Nauti jokikalastuksesta kuuluisalla Siikakoskella. Lohilaanilla voivat jopa perheen pienimmät harjoitella kalastusta. Täällä varmistat kotiinviemiset!

Lohilaani

Ota yhteyttä paikalliseen kalastusyrittäjään

Varaa matkallesi elämyksiä verkkokaupastamme

Varaa

Poimintoja blogistamme