Pyöräily

Kaakon alueen retkipyöräilykarttaan on merkitty erilaisia pyöräiltäviä reittivaihtoehtoja Pyhtään, Kotkan, Haminan, Loviisan, Virolahden ja Miehikkälän maaseutualueilla. Myös Kotkan, Haminan ja Loviisan kaupunkialueilla on hyvä ja mielenkiintoinen pyöräilyreitistö nähtävyyksineen ja kulttuurikohteineen.

Suunnittele reittisi itseäsi kiinnostavien kohteiden ja mukavien taukopaikkojen mukaan!

Kaakon retkipyöräilyreitistö

Kaakon maaseudun pyöräilykartasta löydät kokoelman erilaisia reittivaihtoehtoja. Suunnittele oma pyöräilyreittisi karttamme avulla, viivy vaikka useampi päivä ja piipahda matkan varrella herkuttelemassa paikallisissa kahviloissa ja ravintoloissa sekä tutustumassa nähtävyyksiin. Näihin reitteihin voit yhdistää vaikka päiväretken saaristoon!

Lue lisää

Kymijoen koskikierros

Reitti on pituudeltaan 24 kilometriä ja se kulkee upeissa Kymijoen maisemissa. Tähän retkeen voit yhdistää esimerkiksi museokäynnin tai kalastustuokion Langinkoskella.

Lue lisää

Hamina haltuun

Kuinka moneen ilmansuuntaan voitkaan pyöräillä Haminan Raatihuoneelta? Tutustu historialliseen linnoituskaupunkiin pyörän satulasta käsin.

Lue lisää

Linnoitusten rannikko

Suomenlahden rannikko on ollut vuosisatojen saatossa monenlaisten suurvaltapyrkimysten näyttämönä. Tällä pyöräreitillä Loviisasta Viipuriin, pääset tutustumaan eri aikakauden linnoituksiin.

Lue lisää

Salpalinjan pyöräilyreitti

Virolahdelta Miehikkälään ulottuvalla 72 kilometrin Salpalinjan pyöräilyreitillä voit tutustua kiehtovaan sotahistoriaan ja kaakkoisen Suomen monipuoliseen luontoon. 

Lue lisää

Museotien pyöräilyreitti

Hamina – Virolahti välillä oleva Museotie on osa Bergenistä aina Pietariin asti ulottunutta vanhaa postireittiä, joka tunnetaan paremmin Kuninkaantienä. Museotie alkaa Haminan keskustasta ja kulkee rannikkoa mukaillen Virolahdelle asti. Museotie on erittäin vaihteleva pyöräilyreitti, on kaarretta, loivaa ja jyrkkää, on mäkeä ja nyppylää sekä myötäistä. Reitillä ei aika tule pitkäksi.

Lue lisää

Kotkan puistokierros

Tutustu Kotkansaaren palkittuihin puistoihin pyöräillen.

Lue lisää

Loviisan kaupunkikierros

Näe Loviisa pyörällä. Lupaamme että et eksy, sillä kaupunki ei ole suuri. Mutta söpö se on.

Lue lisää

Vuokraa pyörä

Kotkassa ja Haminassa voit vuokrata kaupunkipyörän mobiilisovelluksella. Loviisassa saat fillarin allesi Laivasillalta. Santalahdessa ja Salpalinjalla tarjolla on fat bikejä vaativampaan maastoon. Ei muuta kuin satulaan!

Lue lisää

Kotkan ja Haminan pyöräilyreittikartat

Lataa tästä Kotkan ja Haminan pyöräilyreittikartat:

Loviisan pyöräilyreittikartta valmistuu syksyllä 2021.

Varaa matkallesi elämyksiä verkkokaupastamme

varaa

Poimintoja blogistamme