Majoitu

Inspiroidu monipuolisista majoitustiloista, joita löytää luonnonhelmasta ja kaupunkien ytimestä. Kotaan jokitörmälle, meren ympäröimään hostelliin, hyggeilemään saaristoon vai mökkeilemään auringon paahtamille hiekkarannoille? Useiden majoitustilojen yhteydessä järjestetään myös monipuolisia ryhmäaktiviteetteja ralliautoilusta saunomiseen upeissa meri- ja jokimaisemissa. Jos valinnan vaikeus iskee, suunnittele pieni turnee – meillä saa viipyä pidempäänkin!

Hotellit

Kotkan, Haminan ja Loviisan alueen hotelleissa on tunnelmaa. Valitse yöpymispaikkasi omien mieltymysten ja harrastusten mukaan. Haluaisitko majoittua hotellissa, josta on lyhyt matka golf-kentälle vai kaipaatko kylpylälomaa? Valikoimasta löydät myös kaupunkimajoitusta historiallisessa miljöössä.

Oletko muuten koskaan yöpynyt oikeassa kartanossa? Kotkan majoitustarjonnasta löytyy myös upea historiallinen ranskalaisesta aatelislinnasta vaikutteita saanut kartanohotelli.

Lue lisää

Mökit

Puulämmitteisen saunan lempeät löylyt, illanistujaiset grilliruokineen terassilla rantamaisemissa ja virkistävät unet kodikkaissa tiloissa luonnon äärellä. Kuulostaa hyvältä, eikö?

Kotka-Haminan alueella pääset lomailemaan luonnon äärelle ja valittavanasi on useita upeita majoituskohteita. Täällä voit vuokrata rantamökin tai huvilan vain noin tunnin ajomatkan päästä Helsingistä. Vai kaipaatko meriseikkailulle tunnelmoimaan aitoon kalastajakylään? Sekin täällä onnistuu.

 

Lue lisää
metsonmajoitus

Majatalot

Halajatko maaseudun rauhaan tai kalastelemaan Kymijoelle? Kotka-Haminan alueelta löydät näihin tarkoituksiin useita laadukkaita ja tunnelmallisia bed & breakfast -majoituksia. 

Voit yöpyä tunnelmallisesti aitassa, rantasaunan makuukamarissa tai ylellisessä vierastalossa. Päivisin voit tutustua luomuviljelyyn, vaeltaa luonnossa, ratsastaa, kalliokiipeillä tai bongata lintuja, mutta hurautat tarpeen tullen myös nopeasti kaupunkiin ostoksille, kahviloihin ja puistoihin. 

Lue lisää

Leirintä

Kaakkoisrannikon ja Suomenlahden saariston merelliset leirintäalueet kutsuvat retkeilijöitä. Vietä lomasi luonnon helmassa rennosti pönöttämättä, upota jalkasi rantahiekkaan ja jätä kokkailut kahvilan henkilökunnalle.

Lue lisää

Elämyksellinen majoitus

Haluatko kokea jotain ainutlaatuista? Miltä kuulostaisi yö pallokorsussa, rajavyöhykkeen saaressa tai joen töyräällä tähtitaivasta katsellen? Tai majoittuminen historialliseen pitsihuvilaan kaupunkialueella, mutta silti meren ympäröimänä?

Lue lisää

Varaa elämyksiä matkallesi verkkokaupastamme

Varaa

Poimintoja blogistamme