Majoitu

Inspiroidu monipuolisista majoitustiloista, joita löytää luonnonhelmasta ja kaupunkien ytimestä. Kotaan jokitörmälle, luksusvillaan metsän siimekseen vai hotelliin meren rannalle? Useiden majoitustilojen yhteydessä järjestetään myös monipuolisia ryhmäaktiviteetteja ralliautoilusta saunomiseen upeissa merimaisemissa. Jos valinnan vaikeus iskee, suunnittele pieni turnee – meillä saa viipyä pidempäänkin!

Kotka-Haminan alueen hotelleissa on tunnelmaa. Valitse yöpymispaikkasi omien mieltymysten ja harrastusten mukaan. Haluaisitko majoittua hotellissa, josta on lyhyt matka golf-kentälle vai kaipaatko kylpylälomaa? Valikoimasta löydät myös kaupunkimajoitusta historiallisessa miljöössä.

Oletko muuten koskaan yöpynyt oikeassa kartanossa? Kotkan majoitustarjonnasta löytyy myös upea historiallinen ranskalaisesta aatelislinnasta vaikutteita saanut kartanohotelli.

Lue lisää

Puulämmitteisen saunan lempeät löylyt, illanistujaiset grilliruokineen terassilla rantamaisemissa ja virkistävät unet kodikkaissa tiloissa luonnon äärellä. Kuulostaa hyvältä, eikö?

Kotka-Haminan alueella pääset lomailemaan luonnon äärelle ja valittavanasi on useita upeita majoituskohteita. Täällä voit vuokrata rantamökin tai huvilan vain noin tunnin ajomatkan päästä Helsingistä. Vai kaipaatko meriseikkailulle tunnelmoimaan aitoon kalastajakylään? Sekin täällä onnistuu.

 

Lue lisää
metsonmajoitus

Halajatko maaseudun rauhaan tai kalastelemaan Kymijoelle? Kotka-Haminan alueelta löydät näihin tarkoituksiin useita laadukkaita ja tunnelmallisia bed & breakfast -majoituksia. 

Voit yöpyä tunnelmallisesti aitassa, rantasaunan makuukamarissa tai ylellisessä vierastalossa. Päivisin voit tutustua luomuviljelyyn, vaeltaa luonnossa, ratsastaa, kalliokiipeillä tai bongata lintuja, mutta hurautat tarpeen tullen myös nopeasti kaupunkiin ostoksille, kahviloihin ja puistoihin. 

Lue lisää

Poimintoja blogistamme