Suomen Kotteria

Puulämmitteisen saunan lempeät löylyt, illanistujaiset grilliruokineen terassilla rantamaisemissa ja virkistävät unet kodikkaissa tiloissa luonnon äärellä. Kuulostaa hyvältä, eikö?

Mökkeile puhtaan luonnon äärellä rantakalliolla meren tai joen äärellä, mutta kuitenkin lähellä pääkaupunkiseutua. Vuokraa itsellesi mökki ja lähde viettämään viikonloppulomaa Kymenlaaksoon, ihan Uudenmaan tuntumaan. Kesällä Kotterian mökit ja huvilat ovat rentoutumisen keidas, sisältäen saunan, uintimahdollisuuden ja grillipaikat. Talvi tuo omia aktiviteettejaan, kuten hiihtomahdollisuudet, avantouinnin ja tietysti kuuman ulkokylvyn.

Suomen Kotterian vuokramökit ovat ympärivuotiseen käyttöön soveltuvia viihtyisiä rantahuviloita lähellä luontoa Pyhtäällä ja Kotkassa, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Kaikissa mökeissä on korkeatasoinen varustus ja majoitustilaa 5-12 hengelle kohteesta riippuen. Mökit sijaitsevat kaikki vesistöjen rannalla Etelä-Suomessa, vain reilun tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudun kiireestä. Vuokramökit sopivat lomanviettopaikaksi perheille ja porukoille, kokouspaikoiksi ja vaikka tyky-päivien viettämiseen. Strukan ja Kivikosken mökit sijaitsevat noin 50 metrin päässä toisistaan ja ovat varattavissa myös yhdessä. Tällöin vuokramökeissä majoittuu yhteensä jopa 20 henkilöä.