Erämys Keisarin Kosket

Koe luontoaktiviteetteja Erämyksen kauniissa maisemissa Kymijoen varrella. Joki on yksi Suomen parhaista kalastusjoista. Pääset kokemaan aidon erämaan ja jokivarren rauhan sekä kokeilemaan perinteisiä suomalaisia kesäharrastuksia kuten koskenlaskua ja kalastusta. Vauhdikkaan koskenlaskun sijaan voi kokeilla myös rentouttavaa melontaa, jokiuintia tai jokijoogaa. Päivän kruunaa maittava rosvopaisti, loimulohi ja nokipannukahvit. Perinteisen mökkimajoituksen lisäksi tarjolla on elämyksellistä majoitusta koskitöyräällä LAAWUssa.

Kultaan Koskitilalla voi järjestää myös kokous- tai virkistysmatkan, tai perhejuhlat. Se sijaitsee Kymijoen rannassa, noin 20 minuuttia Kotkan keskustasta. Pelkästään Kymijoen erämaaluonnon maisemat, jokiluonnon rauha ja kosken kohina takaavat unohtumattoman elämyksen. Kun nämä kauniit näkymät yhdistää koskenlaskuun, melontaretkeen, jokirelax-risteilyyn, jokijoogaan, rantasaunan löylyihin ja maistuvaan ruokailuun tulen ääressä, on tiedossa ikimuistoinen päivä.

Ryhmille Koskitilalla on ennakkoon tilattavissa paikallisia makuja juhlistava Kymenlaakso-menu.

Erämys Keisarin Kosket noudattaa toiminnassaan vastuullisen matkailun periaatteita ja on ansainnut tästä työstään matkailun vastuullisuussertifikaatin.

Katso hintatiedot ja palveluiden saatavuus Erämyksen omilta verkkosivulta.