Gasthaus Vanha-Merivartioasema

Rentoudu kaukana jokapäiväisen työn hälinästä, keskellä vehreää puistomaisemaa ja luonnon kauneutta. Mitä stressaavampi arki, sitä useammin kannattaakin ottaa pieniä irtiottoja arjesta. Parhaiten tämä onnistuu kun lähdet minilomalle.

Kotkansaaren ainutlaatuisella Pookinmäellä rentoudut merinäköalojen äärellä, keskellä luontoa, mutta kuitenkin kävelymatkan päässä nähtävyyksistä ja palveluista. Hiljaisuus, rauha, raikas ilma, luonnon kauneus ja mahdollisuus tutustua Kotkan kaupunkiin odottavat lomanviettäjiä. Sukella lomamoodiin, jossa ei ole hälinää ja jokapäiväisiä ongelmia.

Gasthaus Vanha-Merivartioasema sijaitsee Kotkan Pookinmäellä, 1,5 km päässä Kotkan keskustasta, viehättävällä alueella, joka lumoaa sinut kauneudellaan, puhtaalla ilmallaan ja ainutlaatuisilla maisemillaan. Alueella on lähes rajattomat mahdollisuudet kävelijöillle ja polkupyöräilijöille. Kotkansaaren puistoreitti on mitaltaan viisi kilometriä. Voit poimia joukosta mieleisesi puistot tai käydä läpi koko reitin reippaillen tai pyöräillen.

Gasthausin pihalta pääsee portaita pitkin suoraan meren rannalle, josta on Mansikkalahden uimarannalle vain 5 minuutin kävelymatka. Katariinan Meripuisto alkaa melkein heti Mansikkalahden uimarannan jälkeen. Sapokan puisto on myös vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Gasthausin pihalta on portti tähystystornille, josta avautuu ainutlaatuinen näköala merelle ja Kotkan maisemiin. Gasthausista löytyy sauna, johon mahtuu koko porukka. Mukava grillauspaikka sijaitsee Gasthausin alueella. Vierasvenesatama on 300 m päässä.

Tule nauttimaan lomasta merelliseen Kotkaan! Katso hintatiedot ja muut ajantasaiset tiedot Gasthausin omilta verkkosivuilta: