Katariinan Meripuisto

Katariinan Meripuisto on Ruotsinsalmen linnoitusraunioiden keskelle rakennettu laaja ulkoilualue, jossa viihdyt vaikka koko päivän. Puistossa on laaja niittyalue, Muumien inspiroima virikkeellinen leikkipuisto sekä monipuoliset harrastuspaikat skeittaamiseen. On onkipaikkoja, frisbee-koreja, rummut ja upeita piknikpaikkoja grilleineen. Yksi niistä on meren rannassa sijaitseva 50 henkilön kivinen pöytä, jonka on sanottu olevan Suomen suurin piknikpöytä.

Puistoon on rakennettu keskiaikaisen Chartresin katedraalin mallia mukaileva mietiskelylabyrintti, jonka keskelle on matkaa 525 metriä. Meripuistossa voit tutustua myös Itäisen Suomenlahden majakoihin pienoismallien avulla. Katariinan meripuiston ja Sapokan vesipuiston välillä voit kävellä rantapolkua pitkin ja ihailla samalla merimaisemaa.

Katariinan Meripuistosta pääset myös perinteisellä kotkalaisella tuurilla vesiteitä pitkin Langinkosken keisarilliselle kalastusmajalle. Palaan samaisella vesibussilla takaisin grillailemaan eväitä merenrantaan.