Villa Marianne

Puoli tuntia Kotkasta Kymijokilaaksoa pohjoiseen päin ajaessasi kohtaat herttaisen Hurukselan kylän. Siellä joen varressa, rauhallisella paikalla metsän reunassa sijaitsee Villa Marianne.

Tästä majoituspaikasta ei puutu mitään. Rakennus on uudehko, toimiva ja viihtyisä. Alakerran olohuoneessa iltaa istuessasi voit ihailla jokimaisemia ja auringonlaskua isoista ikkunoista takkatulen loisteessa suoraan sohvalta. Modernin huvilan moderni varustus kattaa kaiken tarvittavan: on tiskikone, uuni, liesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, pesukone, sähkösauna, kaksi suihkua, erillinen wc, kaksi makuuhuonetta ja iso nukkumaparvi sekä takka. Talon ja joen välissä on iso terassi, jonka reunalla vietät iltaa paljussa tai lempeälöylyisessä puusaunassa jokea ja auringonlaskua ihaillen. Rannan pitkältä laiturilta kalastat, lähdet suppailemaan tai pulahdat uimaan virkistävään Kymijokeen.

Kun kerran olet Hurukselassa, pistäydy legendaarisessa Susikosken Kahvilassa, käy jokiuimassa, jokijoogaamassa, laskemassa koskea tai melomassa. Lintujen kevät- ja syysmuuton aikaan saatat nähdä harvinaisia lajeja tällä alueella. Mökkitien varressa on myös ratsastustalli.

Katso tarkemmat tiedot ja varaa Villa Marianne Nettimökistä.

Villa Mariannella on nyt myös pikkusisko Villa Hannamari. Käyhän kurkkaamassa myös sen tiedot Nettimökistä.