Pyhtään Kulttuuritalo & Café Kuppis

Suomen ykkösrivin artistit esiintyvät kesäisin tunnelmallisella Pyhtään Kulttuuritalon sisäpihalla. Fiilistele kaihoisien balladien tahtiin tai joraa täydestä riemusta rokkibiisejä – ihastuttavan tunnelmavalaistuksen ja ruoka- ja juomakojujen keskellä viihdyt taatusti. Keikalle pääset bussikuljetuksella Kotkasta ja Haminasta, ja keikan jälkeen takaisin hotellisi tai muun majoituksesi lähistölle Kotkansaarella, Karhulassa tai Haminassa.

Pyhtään Kulttuuritalo on kaikenlaisen taiteentekemisen mekka, vain tunti pääkaupunkiseudulta. Artistiresidenssissä majoittuvat kirjailijat, taiteilijat ja muusikot, monipuolisten tilojen seiniltä voi ihailla taidetta ja Café Kuppiksessa nauttia herkullisista annoksista isompaan tai pienempään nälkään. Kulttuuritalolla järjestät myös oman tapahtumasi, oli se sitten juhla tai kokous – tarjottavat ja majoitus löytyy saman katon alta.

Kuka on sinun lempiartistisi? Kurkkahaan löytyisikö ensi kesän keikkalistalta! Tarkemmat tiedot löydät Pyhtään Kulttuuritalon omilta verkkosivuilta.