Guesthouse Lokinlaulu

Guesthouse Lokinlaulu on viehättävä satavuotias puutalo perinteikkäässä Popinniemen työläiskaupunginosassa meren äärellä, Pertsan ja Kilun kotimaisemissa. Talo oli kerran seitsemän perheen koti, jossa asuttiin hellahuoneissa vailla nykyajan mukavuuksia. 

Sittemmin viihtyisiksi remontoidut, vanhaa kunnioittavat majoitustilat muodostuvat neljästä isosta makuuhuoneesta, jotka sijaitsevat talon yläkerrassa omalla sisäänkäynnillä. Täysin varustellussa uudessa keittiössä voi helposti valmistaa itse aamiaisen, jonka voi nauttia joko avaralla parvekkeella, lasikuistilla tai puutarhassa omenapuiden katveessa. Tarjolla on mukavaa puuhaa kaikenikäisille, talossa ja sen merellisessä ympäristössä. Alvar Aallon Sunila, Äijänniemen uimaranta ja metsä sekä idyllinen Tiutisen saaristolaiskylä ovat pienen kävelymatkan päässä. Vai haluaisitko kokeilla kalaonneasi tai SUP-lautoja? Tilava ja perheen pienimmillekin soveltuva tunnelmallinen pihasauna puukiukaalla lämpiää erikseen tilaten. 

Karhulaan on muutama kilometri, ja suositeltavia kohteita siellä ovat muun muassa Jokipuisto ja toripäivät keskiviikkoisin ja lauantaisin. Talon väki antaa mielellään ideoita mukavan päivän viettoon alueella. Tänne voit saapua myös vaikka veneellä tai ota oma kajakki mukaan, ja tutustu täältä käsin meloen Kotkan nähtävyyksiin, saaristoon ja Kymijokeen suistoineen!

Katso tarkemmat tiedot Lokinlaulun omilta kotisivulta: