Ät och drick

Vår östra skärgård erbjuder skandinaviska matupplevelser för alla finsmakare! Färskrökt fisk och andra havsdelikatesser hör absolut till den lokala matcirkeln, men här hittar du även världens enda riktiga posson och andra saftiga bakverk samt lokala produkter från små bryggerier. Restaurangutbudet i trakterna kring Kotka, Fredrikshamn och Lovisa är intressant i sin mångfald; det är en blandning av atmosfären i en historisk miljö, lokala färska råvaror och smaker från när och fjärran.

Restauranger

Skulle det smaka med mat på Kotkan Klubi i en historisk miljö eller lunch på Rampsi Kitchen & Lounge i havsmiljö i Fredrikshamn? Eller blir du kanske hungrig i Lovisa eller Strömfors bruk? Bekanta dig med restaurangutbudet i Kotka, Fredrikshamn och Lovisa.

Läs mer

Caféer

Längs vår sydöstra kust finns ett pärlband av trivsamma kaféer. När du vandrar omkring i parkerna i Kotka, fästningsruinerna i Fredrikshamn, på landsbygdens cykelvägar eller trähuskvarter i Lovisa, stanna upp och bli förtjust över de stämningsfulla kaféerna.

Läs mer

Barer och pubar

Söker du ett mysigt karaokeställe, sportbar eller en stämningsfull sommarterrass? Barer, pubar och vinrestauranger i området Kotka, Fredrikshamn och Lovisa ser till att ingen behöver sitta ensam. Har du förresten någonsin varit på en hemlig krog?

Läs mer

Boka upplevelserna för din resa i vår webbutik!

Boka här

Axplock från bloggen