Caféer

Söta och salta läckerheter smakar lika bra. Det svåra är bara att välja: ska jag ta en traditionell posso eller en läcker köttpirog?

Paussi

Bar & Cafe Paussi i hjärtat av torget i Kotka erbjuder en trivsam miljö för en kopp kaffe eller varför inte ett glas mousserande vin. På Paussi kan du njuta av lokala köttpiroger och posson redan när dörrarna öppnas på morgonen.

Läs mer

Kafé Tuhannen tuskan kahvila

I kafeterian som byggts i ett gammalt stall och i dess förtjusande innergård serveras hembakta delikatesser på sommaren i Lovisa.

Läs mer
Loviisan kappeli

Loviisan Kappeli

Loviisan Kappeli betjänar i sin nya prakt med god mat, dryck, bakverk och en vacker miljö.

Läs mer

Konditori Huovila

Konditori Huovila i gamla stan i Fredrikshamn serverar läckra bakverk i en historisk miljö.

Läs mer

Cafe Dagmar

Cafe Dagmar ligger i Langinkoski. Kaféet har verksamhet i anslutning till Langinkoski kejserliga fiskestuga även vintertid.

Läs mer

Marina Cafe Laituri

Till terrassen på Marina Cafe Laituri kommer du enkelt från närliggande Sapokka vattenpark för att njuta av havsutsikten och den aktiva gästhamnen. Av de många läckerheterna som serveras kan särskilt nämnas de fyllda bullarna som är Laituris specialitet. Vintertid värms bastun för aktiva simmare.

Läs mer

Kotka torgkafé

Det räcker inte att beskriva den allmänt kända Posso – en frasig och tunn munk som rullats i socker och som gömmer ett hjärta av äppelmarmelad – den måste upplevas. Man har bakat Posso i Kotka sedan 1940-talet och vad skulle vara en mer äkta miljö att njuta av en Posso än ett torgkafé? En vän av salta delikatesser behöver inte heller bli besviken: med kaffet kan man ta den nästan lika kända köttpirogen.

Läs mer

Konditori-kafé Hygge

Konditori-kafé Hygge är ett paradis för finsmakare i Kotka centrum. På Hygge njuter du av kaffe med bakverk i lugn och ro. Hygges smakfulla och vackra läckerheter som bakas med yrkesskicklighet får dig att återvända om och om igen.

Läs mer

Tulikukko

Välkommen att koppla av vid vågorna, till den marina atmosfären i Sapokka vattenpark! Strandpaviljongen Tulikukko är en kafé-restaurang med positiv service samt en skärgårdsterminal som är trevlig att besöka exempelvis under en skärgårdskryssning eller på lunchrasten och äta lite gott. På sommaren njuter besökaren av solen, på vintern av värmen från en brasa.

Läs mer

Santa Café

Santa Café på Santalahti Resort inbjuder till avslappning när du vill ta en paus från aktiviteterna eller från solandet på badstranden! Santa Café är ett trivsamt ”vardagsrum” som också fungerar som reception och info på Santalahti Resort. På somrarna serveras läcker frukost och smakliga måltider på Santa Café. De mest populära läckerheterna har under årens lopp varit bl.a. stekt siklöja, sniglar, caesarsallad och nachos.

Läs mer

Boka din resa!

Boka här!

Du är kanske också intresserad av dessa