Café & Restaurant Saltbodan

Café & Restaurant Saltbodan on viihtyisä kahvila ja ravintola joka toimii vanhassa tullimakasiinissä Laivasillan kupeessa merenrannan äärellä. Ravintola on toiminut kesäisin aina vuodesta 1986 asti tuottaen hymyä ja hilpeyttä Loviisan kesään. 

Saltbodan on hyvin perinteikäs kahvila-, baari- ja ravintola idyllisellä Loviisan Laivasillan alueella jokas on perustettu jo vuonna 1986. Saltbodan sijaitsee Loviisan vanhassa tulli- ja pakkahuoneessa jonka vanhin osa on rakennettu jo 1700-luvulla. Vuonna 2019 Saltbodan joutui traagisen tulipalon kohteeksi jossa m.m katto tuhoutui täysin ja tästä syystä itse ravintolatoiminta ei ole vielä palautunut ihan normaalille tasolleen. Ravintolaa kehitetään kuitenkin koko ajan ja kiikarissa on taas täyden palvelun talo A La Carte-annoksineen ja dynaamisine keittiöineen.

Sillä välin Saltbodanin keittiöstä saa kesäisiä ja raikkaita salaatteja ja hyvin perinteikästä lohikeittoa. Baarista ja kahvilasta puolestaan kaikkea hyvää leivonnaisista, cappuccinoon ja mojitoista jääkahveihin. Se mikä vielä puuttuu ruokalistalta löytyy hyvänä palveluna sekä monikirjoisena panimo-, viini-, kahvi, barista-, tapahtuma- ja live-musiikkitarjontana. Syksyisin Salbodanissa tunnelmoidaan viikonloppuisin pimenevissä laivasilla illoissa live-musiikin parissa.

Laivasillalla olet mukana monissa kesän tapahtumissa. Alueesta on tullut kesäisin Loviisan suosituimpia matkailukohteita. Kesän tapahtumien lisäksi, alueella voi tutustua muunmuassa merenkulun historiaan Loviisan Merenkulkumuseossa, tai käydä retkellä Svartholman merilinnoitussaarella. Vierasvenesatama tarjoaa mukavat puitteet veneilijöille lähellä kaupungin palveluita. 

Katso ajankohtaiset tiedot Saltbodanin kotisivulta tai Facebookista.