Tulikukko

Tervetuloa rauhoittumaan laineiden ääreen, Sapokan vesipuiston merelliseen tunnelmaan! Rantapaviljonki Tulikukko on aurinkoisen palvelun kahvila-ravintola ja saaristoterminaali, johon on mukava poiketa herkuttelemaan vaikkapa saaristoristeilyn lomassa tai lounastauolla. Kesällä Tulikukossa herkuttelijaa hellii aurinko, talvella lämmin takkatuli.

Tulikukon erikoisuus on uskomattoman laaja ja jatkuvasti kehittyvä tee- ja erikoiskahvien valikoima. Tee- ja kahvitietämys kulkee Tulikukon geeneissä; perustaja Maisa Venäläinen on työskennellyt  PR-tehtävissä maamme tunnetuimpiin kahviasiantuntijoihin kuuluvalla Oy Gustav Pauligilla 1980-luvun vaihteessa.  Maisa on vuosien varrella kouluttanut henkilökunnalleen kahvi- ja teetietämystään, joten asiantunteva henkilökuntamme neuvoo mielellään esimerkiksi teelaatuja koskevissa kysymyksissä.

Tulikukossa herkuttelijaa hellivät kuumien juomien lisäksi itse leivotut, luontaisesti lisäaineettomat pikkulämpimät, päivän maistuvat lounaat ja muut herkut. Tule nauttimaan paikan päälle tai ota herkku mukaan!