Ihastu Itärannikkoon

Kiireetön kävely, vaiston varassa pysähtyminen ja paikallisen elämänmenon tutkailu ovat monesti lomien parasta antia. Nuuhki, katsele, kuulostele, kuntoile, istahda piknikille – omaan tahtiin edetessä nähtävyydet ja ympäröivä luonto aukeavat kaikille aisteille! 

Strömforsin ruukki

Yksi Suomen vanhimmista ruukkikylistä hurmaa vuosi toisensa jälkeen vierailijansa. Tämä 100 syytä matkailla Suomessa -kampanjan top10-kohde pitää sisällään ihastuttavia puoteja, kauniita kuvauskohteita, ympärivuotisia luontoaktiviteetteja ja elämysmajoitusta.

Strömforsin ruukki

Tunnelmallinen Loviisa

Niille, jotka rakastavat pittoreskejä puutalokortteleita, Loviisa on aarre. Anna sille aikaa. Kiertele kaupungin kortteleissa. Kurkista sisäpihoille ja aisti vanhan ajan tunnelmaa. Löydä Suomen ihanin kahvila ja paljon muuta.

Tunnelmallinen Loviisa

Kotkan palkitut puistot

Kotkansaaren upeisiin ja palkittuihin puistoihin voit tutustua kävellen tai hypätä pyörän selkään. Kotkansaaren puistoreitti on mitaltaan viisi kilometriä – poimi joukosta mieleisesi puistot tai kurkista kaikkiin. Kierros käsittää Sapokan Vesipuiston, Katariinan Meripuiston, Veistospromenadin, Haukkavuoren näkötornin, Palotorninvuoren puiston, Mansikkalahden, Sibeliuksenpuiston ja Yrttipuutarha Kotka-Reduttin. 

Kotkan puistot

Tuhansien tarinoiden Hamina

Maailmanluokan pikkukaupunki Hamina tarjoaa puolestaan historian havinaa sekä piipahduksia paikallisiin kahviloihin ja putiikkeihin. Ympyräkatujen varsilta löytyy tunnelmallisia puutalokortteleita, kirkkoja ja hallintorakennuksia. Kävelymatkan etäisyydellä Haminan historiallisessa ytimessä on paljon nähtävää ja koettavaa.

Tuhansien tarinoiden Hamina

Varaa elämyksiä matkallesi verkkokaupastamme

Varaa

Poimintoja blogistamme