Merikeskus Vellamo

Merikeskus Vellamo

Kotkan Merikeskus Vellamo tarjoaa elämyksiä koko perheelle, tai vaikkapa kokousväelle. Se on yksi Kotkan ainutlaatuisista helmistä. Aallon muotoon rakennettu moderni rakennus sijaitsee Kotkan Kantasatamassa.

Suomen merimuseo, Kymenlaakson museo, Merivartiomuseo ja monitoimitila Ruuma tarjoavat ajatuksia ja mielikuvitusta kutkuttavia näyttelyelämyksiä ja tapahtumia niin pienille kuin varttuneemmillekin museovieraille. Historiaa voi kokea kuunnellen, katsellen, haistellen, tunnustellen ja myös leikkien ja pelaten. Nähtävää ja tehtävää on vaikka koko päiväksi!

Kesäaikaan museoalukset jäänmurtaja Tarmo, majakkalaiva Kemi ja vartiolaiva Telkkä sekä ulkonäyttelytila Kuuri täydentävät Merikeskus Vellamon tarjontaa. Ravintola Laakonki tarjoaa päivittäisen lounaan lisäksi muitakin kahvila- ja ravintolapalveluita sekä huolehtii Vellamossa järjestettävien kokousten ja juhlien tarjoiluista. Tuliaiset ja matkamuistot taas löytyvät museokauppa Plootun monipuolisista valikoimista.

Merikeskus Vellamo kokous- ja juhlatilana

Merikeskuksessa järjestät myös onnistuneen tilaisuuden erikokoisille ryhmille. Kokoustiloja on 10 hengen intiimistä kokouskabinetista 30-60 hengen luokkahuoneisiin ja 200 hengen tilavaan auditorioon. Kokouskäyttöön soveltuu hyvin myös Ravintola Laakongin sali ja erotettava kokouskabinetti 20 hengelle. Majesteettinen venehalli Vellamon näyttelytiloissa on myös ainutlaatuinen tila jopa 200 hengelle. Saman katon alla toimivat Suomen merimuseo, Kymenlaakson museo, Ravintola Laakonki ja museokauppa, joiden palvelut voi hienosti yhdistää kokoustapahtumaan.

Katso aukioloajat ja muut tarkemmat tiedot Vellamon omilta verkkosivuilta.