BlueBerry Day

BlueBerry Day on vuosittainen kesätapahtuma, joka tuo musiikin ystävät yhteen Pyhtään Kaunissaaren upeisiin maisemiin. Tämä koko viikonlopun kestävä tapahtuma järjestetään aina heinäkuussa ja tarjoaa leppoisaa leirinuotiotunnelmaa sekä monipuolisen ohjelman, jossa esiintyvät tunnetut artistit ja yhtyeet.

Nauti Kaunissaaren pitkillä hiekkarannoilla live-musiikista koko viikonlopun ajan. Tunnetut artistit ja bändit viihdyttävät yleisöä saariston kauniissa ympäristössä, luoden unohtumattomia hetkiä musiikin parissa. Tapahtuma on tunnettu rennosta ja yhteisöllisestä ilmapiiristään, joka tekee siitä erityisen suositun niin paikallisten kuin matkailijoiden keskuudessa. Kaunissaaren luonnonkauniit maisemat ja hiekkarannat luovat täydelliset puitteet kesän juhlintaan, tarjoten ainutlaatuisen ympäristön musiikin ja ystävien seurasta nauttimiseen.

Lipunmyynti BlueBerry Day -tapahtumaan alkaa hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Liput voi hankkia helposti sekä verkkokaupasta että valituista myyntipisteistä. Seuraa tiedotusta tapahtumasta alkuvuodesta sekä tiedotusvälineistä että Kaunissaaren Lomamökkien verkkosivuilta ja Facebookista. Tapahtumaan pääset lauttakuljetuksilla, ja liput voi ostaa joko kuljetuksilla tai ilman. Yhteysalukset ja venetaksit tarjoavat käteviä vaihtoehtoja saapua saarelle. Kaunissaari tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet telttailuun, ja saaren majoituksista haaveilevien kannattaa tehdä varaukset jo vuoden alussa. Tapahtumaan osallistuvat voivat hyvin majoittua myös Kotkansaaren hotelleissa.

Tule nauttimaan mahtavasta tunnelmasta, elävästä musiikista ja saariston kauneudesta BlueBerry Day -tapahtumassa. Tämä unohtumaton kesäjuhla kutsuu sinut viettämään ikimuistoisia hetkiä ystävien ja perheen kanssa. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan Itäisen Suomenlahden helmen, Pyhtään Kaunissaaren, tarjonnasta joka heinäkuu!