Tilaa kyyti tai risteily

Omalla aikataululla, omassa rauhassa, omissa maisemissa. Tilaa ikioma venekyyti tai saaristoristeily niin saat päättää kaikesta ihan itse ja viettää unelmiesi päivän omassa rauhassasi ja luoda juuri sellaisen seikkailun tai hemmottelumatkan kuin olet aina unelmoinut. Saisiko olla romanttinen piknik autiolla kallioluodolla auringolaskua ihaillen vai riemukas polskuttelupäivä rauhallisella hiekkarannalla mihin vain harvat löytävät ja pääsevät? Tilaa ikioma unelmien saaristoretkesi!

MeriSet-risteilyt

MeriSetin tilausristeilyllä pääset moniin upeisiin saaristokohteisiin. Tilaa risteilylle juuri sinun ryhmällesi sopivat tarjoilut ja ohjelma ja nauti kesäpäivästä Itäisen Suomenlahden laineilla.

MeriSet-risteilyt

Or­rengrun­din ma­jak­ka­saa­ri

Pitkään suljettuna säilynyt, salaperäinen Orrengrundin majakkasaari kutsuu matkailijoita tutustumaan sen kauniiseen saaristoluontoon m/v Nestorin kyydissä. Kaakon Saarimatkat ja Kaunissaaren Lomamökit järjestävät ryhmämatkoja ennakkotilauksesta perinteisellä puuveneellä. Kyytiin mahtuu max 12 henkilöä.

Orrengrundin majakkasaari

Meriretki 9-paik­kai­sel­la Targalla

Tilaa ryhmällesi meriretki Santalahti Resortin Targa 32 -aluksella. 9-paikkainen Charter-vene vie sinut ja ryhmäsi Suomenlahden saariin ja itäisen Suomenlahden kansallispuistoon. Liikkelle voi lähteä Santalahdesta, mutta mahdollisia lähtösatamia ovat kaikki venesatamat alueella Kotka-Hamina-Pyhtää-Loviisa.

Meriretki on mukavasti yhdistettävissä muihin Santalahti Resortin mahdollisuuksiin. Miltä kuulostaisi kokouspäivä tai retkipäivä, johon kuuluu meriretken lisäksi kokoustilat, herkullinen ruoka, leppoisa saunominen ja tyylikäs majoitus?

Tilaa meriretki Targa-aluksella

Bout

Bout.fi-sovelluksella voit tilata venekyydin Pyhtäällä, Kotkassa, Loviisassa tai Haminassa. Lataa sovellus ja hurauta Itäisen Suomenlahden laineille!

Bout

Taxi-vene

Varissaaresta vuokraat Taxi-veneen. Vauhdikkaalla RIB-veneellä matka taittuu nopeasti.

Tilaa Taxi-vene

Kotka Lines

Taksivenepalveluita voi ostaa myös Kotka Linesilta. Nopeakulkuisen M/s Cardinal II -alukseen mahtuu enintään 30 henkilöä.

Kotka Lines

Seilori Jepsu

Kapteeni Jere Eklund kuljettaa matkailijoita saariin mahonkisella M/S Misulla.

Seilori Jepsu

Ös­terst­jer­nan

Perinnepurjalaivalla Itäiselle Suomenlahdelle, Rankkiin tai kenties sadunomaiseen Pyhtään Kaunissaareen? Loviisan Laivasillalta hyppäät ihastuttavan Österstjernanin kyytiin.

Österstjernan

Kotka Sailing

Purjehtimaan on mahdollista päästä myös Kotkasta.

Kotka Sailing

Taxiveneet Kotkan Saaret Oy

Taxiveneellä näppärästi saaristoon. Tilaa kyyti matkustajaveneellä, matkustamolla varustetulla retkiveneellä ja RIB-kumiveneellä.

Taxiveneet Kotkan Saaret Oy

Varaa elämyksiä matkallesi verk­ko­kau­pas­tam­me

Varaa

Poimintoja blogistamme