Tilaa kyyti tai risteily

Omalla aikataululla, omassa rauhassa, omissa maisemissa. Tilaa ikioma venekyyti tai saaristoristeily niin saat päättää kaikesta ihan itse ja viettää unelmiesi päivän omassa rauhassasi ja luoda juuri sellaisen seikkailun tai hemmottelumatkan kuin olet aina unelmoinut. Saisiko olla romanttinen piknik autiolla kallioluodolla auringonlaskua ihaillen vai riemukas polskuttelupäivä rauhallisella hiekkarannalla mihin vain harvat löytävät ja pääsevät? Tilaa ikioma unelmien saaristoretkesi!

MeriSet-risteilyt

MeriSetin tilausristeilyllä pääset moniin upeisiin saaristokohteisiin tai vaikkapa Kymijokea pitkin Sapokan vesipuistosta Jokipuistoon tai toiseen suuntaan. Tilaa risteilylle juuri sinun ryhmällesi sopivat tarjoilut ja ohjelma ja nauti kesäpäivästä Itäisen Suomenlahden tai Kymijoen laineilla.

MeriSet-Risteilyt
Kaakon saarimatkat järjestää tilauksesta risteilyjä Itäisen Suomenlahden saariin, kuten esimerkiksi Kaunissaareen, Haapasaareen ja Orrengrundin majakkasaarelle

Kaakon saarimatkat -risteilyt

Tekisikö mielesi pitkään suljettuna pysyneelle Orrengrundin majakkasaarelle, idylliseen Haapasaareen tai Nuokkojen kallioille paistattelemaan päivää? Tilaa ryhmällesi risteily Itäiselle Suomenlahdelle, ja vietä unohtumattomia hetkiä henkeäsalpaavan kauniilla aavalla merellä.

Kaakon Saarimatkat

Keisarin vanavedessä -risteilyt

Tervetuloa kokemaan Kotka ja Langinkosken kuohut mereltä päin. M/s Tuula johdattaa sinut Keisari Aleksanteri III:n jalanjäljissä Kotkan historialliseen tunnelmaan.

Keisarin vanavedessä

Seilori Jepsu

Kapteeni Jere Eklund kuljettaa matkailijoita saariin mahonkisella M/S Misulla.

Seilori Jepsu

Österstjernan

Perinnepurjalaivalla Itäiselle Suomenlahdelle, Rankkiin tai kenties sadunomaiseen Pyhtään Kaunissaareen? Loviisan Laivasillalta hyppäät ihastuttavan Österstjernanin kyytiin.

Österstjernan

SpaHotel Haminan Charter-meriretki

Majoittuessasi SpaHotel Haminassa voit tilata ryhmällesi meriretken vaikkapa kansainväliseenkin maineeseen yltäneeseen luonnonkauniiseen Ulko-Tammioon. Vietä päivä merellä kokeneen kapteenin ja luonto-oppaan kanssa. Saat unohtumattomia, juuri sinulle räätälöityjä elämyksiä ainutlaatuisessa Itäisen Suomenlahden saaristossa.

SpaHotel Haminan veneretket

Santalahti Resortin Charter-meriretki

Tilaa ryhmällesi meriretki Santalahti Resortin Targa 32 -aluksella. 9-paikkainen Charter-vene vie sinut ja ryhmäsi Suomenlahden saariin ja itäisen Suomenlahden kansallispuistoon. Liikkelle voi lähteä Santalahdesta, mutta mahdollisia lähtösatamia ovat kaikki venesatamat alueella Kotka-Hamina-Pyhtää-Loviisa.

Meriretki on mukavasti yhdistettävissä muihin Santalahti Resortin mahdollisuuksiin. Miltä kuulostaisi kokouspäivä tai retkipäivä, johon kuuluu meriretken lisäksi kokoustilat, herkullinen ruoka, leppoisa saunominen ja tyylikäs majoitus?

Tilaa meriretki Targa-aluksella

Otter's Rental Company

Saukolta vuokraat veneen joko kuljettajalla tai ilman ikimuistoiseen päivään Itäisen Suomenlahden laineilla. Kotkan, Haminan, Pyhtään, Virolahden ja Loviisan edustalla ihastelet aavoja ulappamaisemia ja tutustut toinen toistaan upeampiin saariin, joista jokainen on omanlaisensa.

Otter’s Rental Company

Taxiveneet Kotkan Saaret Oy

Taxiveneellä näppärästi saaristoon. Tilaa kyyti matkustajaveneellä, matkustamolla varustetulla retkiveneellä ja RIB-kumiveneellä.

Taxiveneet Kotkan Saaret Oy

Taxi-vene

Varissaaresta vuokraat Taxi-veneen. Vauhdikkaalla RIB-veneellä matka taittuu nopeasti.

Tilaa Taxi-vene

Bout

Bout.fi-sovelluksella voit tilata venekyydin Pyhtäällä, Kotkassa, Loviisassa tai Haminassa. Lataa sovellus ja hurauta Itäisen Suomenlahden laineille!

Bout

Saaristoliikenteen aikataulut

Lisäksi pääset liikkumaan saaristossa säännöllisen saaristoliikenteen kyydissä. Tutustu aikatauluihin alla olevasta linkistä.

Saaristoliikenteen aikataulut

Varaa elämyksiä matkallesi verkkokaupastamme

Varaa

Poimintoja blogistamme