MeriSet

Meriristeilyillä pääset kokemaan meren tuoksun ja kimalluksen, aaltojen loiskeen, merilintujen huudot ja saariston ainutlaatuisen luonnon. Merisetillä on jo 40 vuotta risteilyjä itäisellä Suomenlahdella takana.

MeriSetin risteilyt kuljettavat sinut Suomen kauneimpiin saarikohteisiin, kuten vanhaan saaristolaiskylää henkivään Tammioon tai koskematonta luontoa ja rauhallisuutta huokuvaan Ulko-Tammioon, joka on osa itäistä kansallispuistoa.

Risteilykausi avautuu toukokuussa. Risteilykauden aloittaa perinteisesti arktiset linturisteilyt. Kun kaipaat tarinoita, historian havinaa sekä kauniita ja suojaisia saaristoreittejä, lähde Jokiristeilylle tai Kotkan edustan risteilylle. Teemaristeilyillä pääset nauttimaan elämyksellisistä linturisteilyistä, erilaisista musiikkiristeilyistä, juhannuksesta meren aalloille tai seikkailemaan lasten kanssa merirosvoteemalla. Lisäksi Kotkan Meripäivillä ja Haminan Tattoo -musiikkitapahtuman aikana järjestetään erilaisia yleisöristeilyjä.

Tuurimoottori on kotkalainen nimitys vesibussille, jotka liikennöivät aikataulun mukaan. Valitse monista yleisöristeilyvaihtoehdoista mieluisin ja hyppää tuurin vietäväksi!

MeriSetin risteilyille pääset Kotkansaarella sijaitsevasta Sapokan satamasta. Liikennöivät alukset ovat nimeltään M/s Vikla I, M/s Vikla II ja M/s Vikla III. Alusten läheisyydessä Sapokassa on ilmaisia autojen pysäköintipaikkoja.

Katso aikataulut ja muut tarkemmat tiedot MeriSetin verkkosivuilta.