Boka transport eller kryssning

Din tidtabell, ditt lugn, ditt landskap. Boka båtfärden bara för ditt sällskap eller en skärgårdskryssning så får du själv bestämma hur allt ska gå till och dagen blir precis som du önskar dig – dina drömmars äventyr eller lyx och flärd. Kanske en romantisk picknick i solnedgången på en öde klippa eller en hel dags plaskande på en lugn sandstrand som bara få känner till eller kan ta sig till? Boka din egen skärgårdsutflykt och lev din dröm!

MeriSets kryssningar

MeriSets charterkryssningar är din biljett till många fantastiska skärgårdsdestinationer. Beställ servering och program som passar ditt sällskap och njut av en sommardag på vågorna i östra Finska viken.

MeriSets kryssningar

Orrengrund

Mystiska Orrengrund med fyr och lotsstation, som länge varit stängd för allmänheten, bjuder in resenärer till öns vackra skärgårdsnatur med m/v Nestori. Den traditionella träbåten kan bokas för grupper hos Kaakon Saarimatkat ja Kaunissaaren Lomamökit. Resorna måste förhandsbokas och ombord finns plats för tolv personer.

Orrengrund

En tur till sjöss med Targa som tar nio passagerare

Beställ en havsutflykt med Santalahti Resorts båt Targa 32 för din grupp. I charterbåten finns plats för nio passagerare och den tar resenärer till öar i Finska viken och Östra Finska vikens nationalpark. Ni kan påbörja utflykten i Santalahti eller vilken som helst båthamn i Kotka, Fredrikshamn, Pyttis och Lovisa.

Båtturen kan också kombineras med andra aktiviteter i Santalahti Resorts utbud. Vad sägs om till exempel en konferensdag eller en heldagstur med en båtfärd, konferenslokaler, välsmakande måltider, avkopplande bastubad och stilfull logi.

Boka en tur till sjöss med Targa

Bout

Med applikationen Bout.fi kan du boka båtresor i Pyttis, Kotka, Lovisa eller Fredrikshamn. Ladda ned appen och ta kurs mot böljorna blå i östra Finska viken!

Bout

Taxibåtar

I Varissaari kan du hyra en taxibåt. Med den snabba ribbåten är du framme i ett huj.

Boka en taxibåt

Kotka Lines

Också Kotka Lines erbjuder taxibåttjänster. Snabba m/s Cardinal II tar högst 30 personer.

Kotka Lines

Seilori Jepsu

Kapten Jere Eklund kör ut passagerare till öarna med mahognybåten m/s Misu.

Seilori Jepsu

Österstjernan

Vad sägs om en seglats till östra Finska viken, Rankö eller kanske sagolika Fagerö utanför Pyttis med ett traditionellt segelfartyg? På Skeppsbron i Lovisa kan du stiga ombord på underbara Österstjernan.

Österstjernan

Boka upp­le­vel­ser­na för din resa i vår webbutik!

Boka här

Axplock från bloggen