Perinnepurjelaiva Österstjernan

Lähde ikimuistoiselle purjehdukselle Loviisan Laivasillalta. Upean perinnepurjelaiva Österstjernanin kyydissä pääset elämysmatkalle Itäiselle Suomenlahdelle. Saat ihanan päivän tai kaksi merellä ja paljon tietoa Itäisen Suomenlahden saarista ja historiasta. Joillakin purjehduksista rantaudutaan saariin, kuten Kaunissaareen tai Orrengrundiin, riippuen kyseisen kesän purjehdusohjelmasta.

Alkuperäinen pakettijahti Österstjernan purjehti vuosina 1815 – 1848 reitillä Loviisa – Tukholma kuljettaen sekä matkustajia että rahtia. Historiallisen esikuvansa mukaan talkootyönä vuonna 2006 valmistunut tämän päivän perinnepurjelaiva Österstjernan tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen menneiden aikojen merimatkatunnelmaan.

Päiväpurjehdus tai yön yli purjehdus, valitse oma suosikkisi ja kohteesi purjehdusohjelmasta. Mukava miehistö tarjoilee murkinat ja viihdyttää matkustajia merituulentuoksuisilla tarinoilla menneiltä ajoilta. Eikä hintakaan ole paha.

Kerää porukka kasaan ja pyydä tarjous jäsenpurjehduksesta. Ehdota purjehdusretkeä tai kohdetta ja saat valmiin, ikimuistoisen paketin, teemana vaikkapa Lintu tai Hylje. Lähde yrityksesi tai yhdistyksesi väen kanssa virkistäytymään, tai vietä ainutkertainen merkkipäivä merellä.

Purjehdukset toteutetaan talkootyönä Österstjernan ry:n jäsenten toimesta, kuten laivan ylläpitokin – rakkaudesta mereen, purjehtimiseen ja perinteisiin.

Loviisan Laivasillan kupeessa on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa ja Loviisan keskustan palvelut ovat kävelyetäisyydellä.

Katso purjehdusohjelma ja varaa lippusi Österstjernanin omilta verkkosivuilta: