Hamina Tattoo

Tunnelmalliset puukorttelit lempeine jazz-sävelineen, mahtavat paraatit ympyräkaupungin kaduilla, uniformuja, auringossa kiilteleviä messinkisoittimia, rumpujen pärinää, kansainvälistä tunnelmaa ja Itärannikon kesä. Tätä kaikkea tarjoilee sinulle joka toinen vuosi Haminassa juhlittava sotilasmusiikkifestivaali Hamina Tattoo.

Tule fiilistelemään maailmanluokan muusikkojen musisointia ja nauttimaan kesäpäivistä Hamina Tattooseen. Historiallinen linnoituskaupunki Hamina luo hie­not puitteet tälle mahtavalle sotilasmusiikkitapahtumalle. Tattooviikolla kaupungin tori, kadut ja puistot täyttyvät festivaalikansasta, joka on tullut Haminaan nauttimaan ihanasta tunnelmasta, sotilassoittokuntien konserteista, paraatista sekä upeista marssishow-esityksistä.

Kansainvälinen Hamina Tattoo sotilasmusiikkifestivaali järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1990. Aluksi sotilasmusiikkipäivien otsikolla ollut ajatus syntyi jo 1980-luvun alkupuolella. Puolustusvoimien tuki tapahtuman toteuttamiseksi on ollut ensiarvoisen tärkeää. Nyt se on vakiintunut joka toinen vuosi järjestettäväksi viikon mittaiseksi sotilasmusiikin suurtapahtumaksi. Hamina Tattoon päätapahtumat, marssishow’t ovat tapahtuneet vuodesta 1998 lähtien entisöidyn ja telttakatoksella katetun Hamina Bastionin areenalla aivan kaupungin ydinkeskustassa.

Katso tarkemmat tiedot Hamina Tattoon omilta verkkosivuilta ja somekanavista, ja lue mahtava tietopaketti Tattoo Magazinesta.