Hotelli Merikotka

Det lugna och trivsamma stadshotellet Hotelli Merikotka ligger precis vid den legendariska stamhamnen i Kotka. Hotellet i det över 100 år gamla grosshandelshuset är ett hemtrevligt och förmånligt alternativ för dig som besöker Kotka.

Samtliga hotellrum har eget badrum med dusch. I rummen finns också kylskåp och platt-tv med kabelkanaler och gästerna har tillgång till gratis WiFi. På hotellet serveras en hemmalagad frukost varje morgon och på nedervåningen finns Bar Merikotka som serverar förfriskningar.  

All service i centrala Kotka, de fantastiska prisbelönta parkerna och stadens många restauranger är på gångavstånd från Hotelli Merikotka. Avståndet till köpcentret Pasaati är 400 meter och till järnvägsstationen i hamnen, Kotka satama, 300 meter. Promenaden till Maritimcentret Vellamo tar bara fyra minuter och till akvariet Maretarium i Sapokka hamn ungefär 14 minuter.

Bar Merikotka som kvällstid också är hotellets reception hälsar såväl hotellgäster som andra besökare välkomna varje dag från klockan 13. I den gamla hamnkrogen med en unik atmosfär kan du ta en kall öl eller varm choklad, kanske en pizzabit till!

Närmare information finns på Hotelli Merikotkas webbplats och Facebooksida.