Soittoruokala Karoliina

Soittoruokala Karoliina tunnetaan laajasta lähi- ja pienpanimotarjonnasta, josta löydät kotimaisia makuja oluiden, siidereiden ja lonkeroiden maailmasta. Istahda alas ja maista vaikkapa virkistävä Nokkoslonkero. Valikoima täyttyy säännöllisesti uusien panimoiden ja tislaamoiden tuotteilla, ja näitä herkkuja pääset maistelemaan ihanassa vanhassa miljöössä. Hyvän juoman viereen sopii Karoliinan Tapas-laudat. Jaa lihaisa tai kasviksia sisältävä Tapas-lauta ystäviesi kesken ja vietä kiireetön hetki herkkujen parissa.

Viikonloppuisin Karoliinan Musanurkassa esiintyy paikallista osaamista teemailtojen, yhteislauluiltojen tai Kotka Rock´n Blues Jamien muodossa. Lisäksi kerran kuussa torstaisin saat kokea Chez Django Clubin taikaa, joka tarjoilee kuulijoilleen 1930-luvun pariisilaista jazzia. Ajan vaatetus ja cocktailit ovat osa tätä uskomatonta iltaa. Karoliinaan on aina ilmainen sisäänpääsy!

Karoliinan Musahuoneessa artistina olet SINÄ! Piano, kitarat, basso ja cajon odottavat soittajaansa! Kerää jengi kasaan ja jammaile tunnelmallisessa Musahuoneessa.