Musikrestaurangen Karoliina

Musikrestaurangen Soittoruokala Karoliina, som finns i en av Kotkas äldsta byggnader, är känd för sitt stora dryckessortiment från lokala tillverkare och småbryggerier.

Stjärnan i musikrummet är du. Pianot, gitarrerna, basen och cajónen väntar på musikanter. Samla ihop vännerna för en gungande jamsession. Du kan också ta med dina vinyler och spela dem på skivspelaren i Musikrummet. På veckoslut uppträder i Karoliinas Musikhörna lokala talanger och här ordnas även temakvällar, allsång och Kotka Rock’n Blues-jamkvällar.

På Karoliinas meny hittar du välsmakande pubmat och tilltugg till drinken. På menyn finns bland annat överstens varma smörgås och läckra Husets Hot Dog. Som ett sött avslut på måltiden eller till en kopp kaffe rekommenderar vi våra nygräddade munkkringlor. Vi vill också tipsa om Karoliinas Tapasbricka!

På sommaren njuter vi i Karoliina av solen och värmen. Den lummiga terrassen lockar gästerna till skuggan under träden och här kan du njuta av solnedgången långt in på natten.