Takatalo & Tompuri

Tule kokemaan aito maalaismaisema ja viljan maku Takatalo & Tompuri Breweryyn! Virolahden Ravijärven kylässä sijaitsevassa maatilapanimossa käytetään sekä kotimaassa että kansainvälisesti palkittujen Kaski-oluiden valmistukseen omalla tilalla viljeltyä mallasohraa ja kauraa sekä oman kaivon vettä.

Kaski-nimi on syntynyt Takatalon ja Tompurin tiloilla jo esi-isien aikaan, jolloin peltomaita tehtiin metsiä kaatamalla ja polttamalla viljelysmaiksi. Kaskeamalla saatiin maaperästä ravinteikas viljelyä varten. Laadukkaasta ja korkealuokkaisesta raaka-aineista pantu olut on makumatka esi-isien juurille, jotka aikoinaan metsät pelloiksi kaskesivat.

Panimopuoti ja ravintola

Hae panimopuodin monipuolisesta valikoimasta omat Kaski-oluet jääkaappiisi. KASKI Navetta ravintolan keittiö palvelee ruokailijoita viikonloppuisin vaihtuvilla ruoka-annoksilla. Aurinkoisella terassilla pääset nauttimaan perinteisestä maalaismaisemasta kylmän juoman parissa.

Ryhmille

Takatalo & Tompuri järjestää ryhmällesi tastingit, ja pellon laidassa voi iltaa viettää upeassa 70-luvun henkeä huokuvassa vintagetalossa, josta löytyy myös saunaosasto uima-altaineen. Maatilamajoitukseen mahtuu max. 12 hlön ryhmät. Suosittelemme myös paikallisia makuja sisältävää Kymenlaakso-menua.

Katso tarkemmat tiedot, kuten aukioloajat ja Navetan ajankohtaiset menukuulumiset Takatalo & Tompurin omilta verkkosivuilta.