Hamina Bastioni

Hamina Bastionin historiallinen linnoitusmiljöö tarjoaa ainutlaatuiset puitteet niin yritystilaisuuksien, kokousten, konserttien kuin urheilutapahtumienkin järjestämiseen. Bastionin tapahtuma-areena ja holvistotilat taipuvat moneen käyttöön pienistä tapahtumista jopa 5000 ihmisen suurtapahtumiin.

Salaperäisissä holveissa riittää tilaa ja taianomaista tunnelmaa. Bastionin suurimmat tilaisuudet sijoittuvat pääosin kesäkaudelle, jolloin tapahtuma-areena saa ylleen Euroopan suurimman kesäajan telttakatoksen. Talvella holvistoissa järjestetään myyjäisiä, messuja ja kokouksia.

Bastionin Ravintola Vehkan tilat kasematti-holveineen toimivat vaikuttavana tapahtuma- ja kokousympäristönä. Kesäaikana holvit antavat miellyttävää viileyttä helteisiin päiviin ja talvisin tarjoavat lämmitettynä upean miljöön tunnelmalliseen ravintolaelämykseen. Ruokailu on mahdollista järjestää tarvittaessa jopa 400 asiakkaalle.

Tutustu Bastionin tiloihin, asiakaskapasiteettiin sekä saatavilla olevaan tekniikkaan ja hinnastoon. https://venuu.fi/tilat?location=HAMINA+BASTIONI