Kafé Raatihuone

I hjärtat av den historiska radialstaden, under valvbågarna i Fredrikshamns ståtliga Rådhus, hittar du kaféet Raatihuone som serverar allt från kanelbullar till fyllda frallor och tårtor. Välj mellan en kopp ångande färskt kaffe, te, glögg eller varför inte ett glas vin.

Passa på att läsa om sevärdheterna i Fredrikshamn medan du fikar – den magnifika Bastionen, de historiska byggnaderna runt Rådhuset och Fästningsstigen. En guidad rundvandring i Fredrikshamn är absolut att rekommendera – här hittar du tusentals berättelser!

Fredrikshamn är också en fyndgruva för cyklisten. Cykelleden Polkaise Hamina haltuun (”Finn Fredrikshamn”) passar hela familjen. Efter turen kan du ta en paus och en läskande eller värmande dryck och lite tilltugg i kafé Raatihuone, som har bord både inne och ute. En mysigare miljö för kaffepausen går knappt att hitta!

I det stämningsfulla kaféet kan du även ordna tillställningar för upp till 40 personer. I den avskilda kabinetten finns plats för 15 gäster. Kaféet har även en cateringservice som ordnar trakteringen både för vardag och till fest.

Se kafé Raatihuones kontaktuppgifter och öppettider på kaféets Facebooksida.